Ana SayfaFinans KulisAsistanlık hizmetinde yeni bir trend---

Asistanlık hizmetinde yeni bir trend

6 / 10
Asistanlık hizmetinde yeni bir trend
14 Temmuz 2014 - 10:08 www.finansgundem.com

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA İŞ İMKANI SAĞLIYORUZ”

-Asistanlarınızı ne şartlarda işe alıyorsunuz?

Ari Can Eryorulmaz: Çalıştırdığımız tüm asistanlarımız üç aşamalı bir işe alım sürecinden geçiyor. Dolayısıyla hepsi üniversite mezunu ve hepsinin yabancı dili var. Özellikle İngilizceyi şart koşuyoruz.

Sosyal medyadan şirkete ilgi duyup bizimle irtibata geçen çok kişi var. Genellikle bunlar yurt dışında yaşamış Türk vatandaşları oluyor. Türkiye’ye geri geldiklerinde böyle bir şey yapmak istiyorlar; çünkü daha önce yurt dışında yapmışlar. Ayrıca kurumsal büyük şirketlerde çalışmış, emekli olmuş, boş vakitlerinde sıkılan kişilerden ve İK sitelerinden de talep geliyor. Asistanlarımızın yaş ortalaması genel olarak 40 yaş altı.

Bir de beden altı engeli olan vatandaşlarımıza da iş imkanı sağlıyoruz. Bilgisayar kullanabilecek ve mental bir sıkıntısı olmayan vatandaşlarımız da bu iş imkanından faydalanabiliyor. Ne yazık ki ülkemizde engelli vatandaşlarımıza iş imkanı neredeyse hiç sağlanmıyor. Bizim bu iş modelimiz evden çalışmaya çok uygun ve tüm yazılımlarımızı da ona göre yaptık. Dolayısıyla bilgisayardan, akıllı telefonlardan ve bizim santrallerimize bağlanarak bu işi yapabiliyorlar. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Varlıktan üstüne14 Temmuz 2014 15:23

    İbrahim Tatlısesin dediği laf geldi aklıma Urfa da oxford vardıda biz mi okumadık.O misal aile gelirleri bir noktanın üstünde dünyanın çeşitli ülkelerine eğitime gönderebilmeyi başarmış.Ht hayat ailelerinin veliahtları işte.Ama helal olsun sabancının torunu gibi 100 milyon duran dönere yatırmamışlar.Günlük ev kiralama işini tr de de yapsın çok meşhur.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster