Ana SayfaFinans KulisAsistanlık hizmetinde yeni bir trend---

Asistanlık hizmetinde yeni bir trend

9 / 10
Asistanlık hizmetinde yeni bir trend
14 Temmuz 2014 - 10:08 www.finansgundem.com

“HEDEF, ÜÇ SENENİN SONUNDA 35 BİN ÜYE”

-2014’ün sonuna kadar üye sayısında beklentiniz nedir?

Ari Can Eryorulmaz: Bizim ilk sene için hedefimiz üye memnuniyetini sağlamaktı. Geçen sene denememizi de yaptık. Çok ciddi rakamlara ulaşımdan ziyade, sisteme gelen üye mutlu olsun ve bizi başkasına tavsiye etsin. Bizim amacımız o.

İlk üç senenin sonunda 35 bin üye gibi bir hedefimiz var. Biz butik bir asistanlık şirketiyiz. Gidip bir çağrı merkezi paketi gibi agresif bir pazarlama stratejimiz kesinlikle yok. Ağızdan ağıza büyümek istiyoruz ve gerçekten ürünü benimseyecek, kullanmak isteyen kişilere vermek istiyoruz.

-En çok kimler bu hizmeti almak istiyor?

Ari Can Eryorulmaz: Yüzde 50 finans sektörü, yüzde 50 KOBİ’ler diyebilirim. On kişiden az personeli olan küçük işletme sahiplerini de söyleyebiliriz. Aynı zamanda bu serbest meşguller dediğimiz segmentten de bir talep var. Yani doktorlar, avukatlar kendi başına çalışanlar…

-Tam olarak ne zaman kuruldu burası?

Ari Can Eryorulmaz: Yasal olarak kurulmamız 2013’ün ortası. Ama biz ilk sene ürünün pazar araştırmasını ve Türk pazarına nasıl uyarlayabileceğimizi araştırarak geçirdik.

-Müşterilerinizi sektör olarak ayırabilir misiniz?

Ari Can Eryorulmaz: Değişik segmentlerden deneme üyelerimiz oldu ve değişik kişilere üyelikler verdik. Mesela Türkiye’nin ilk 100’ünde yer alan bir şirketin CEO’suna da verdik ya da Bozburun’da sekiz odalı bir pansiyon işleten birisine de verdik. Tek başına çalışan bir avukata da verdik. Adana’da kebap restoranı olan birisine de verdik. Sektörden ziyade yeni fikirlere açık olması, teknolojiyi kullanması ve delege etmeye açık olması gerekiyor. Çünkü mikro yönetmeye çalışan kişilerde böyle bir verimlilik ne yazık ki göremiyoruz. Çünkü kendileri delege ediyorlar ama sonra yine kendileri yapmaya çalışıyorlar.

-Toplamda kaç asistanınız var?

Ari Can Eryorulmaz: 8 tane asistanımız var. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Varlıktan üstüne14 Temmuz 2014 15:23

    İbrahim Tatlısesin dediği laf geldi aklıma Urfa da oxford vardıda biz mi okumadık.O misal aile gelirleri bir noktanın üstünde dünyanın çeşitli ülkelerine eğitime gönderebilmeyi başarmış.Ht hayat ailelerinin veliahtları işte.Ama helal olsun sabancının torunu gibi 100 milyon duran dönere yatırmamışlar.Günlük ev kiralama işini tr de de yapsın çok meşhur.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster