Ana SayfaFinans KulisAsistanlık hizmetinde yeni bir trend---

Asistanlık hizmetinde yeni bir trend

4 / 10
Asistanlık hizmetinde yeni bir trend
14 Temmuz 2014 - 10:08 www.finansgundem.com

“ÜYELERİMİZ EN ÇOK TAKVİM YÖNETİMİNİ KULLANILIYOR”

-Sanal asistanlık hizmeti içerisinde bu söylediğinizin dışında nasıl hizmetler var, hizmetleri sıralayabilir misiniz?

Ari Can Eryorulmaz: Çok ilginç talepler de geliyor. İlk olarak en çok kullanılanlardan bahsedeyim. Takvim yönetimi çok fazla kullanılan bir özellik. Teknolojinin ve bulut teknolojilerinin de gelişmesiyle beraber,  çoğu kişi artık ajandasını akıllı telefonunda tutuyor. Dolayısıyla bizim sistemimiz sayesinde çoğu üyemiz programlarını asistanlarına yaptırıyor. Örneğin;  ‘Tekstil sektöründe ürünümü satabileceğim 20 tane şirket bul ve randevu al, randevuları da benim ajandama koy’ şeklinde. Bu en çok kullanılan hizmetlerden birisi. Rezervasyon hizmetleri, çiçek gönderme ve havaalanı ulaşımı da en çok talep edilenlerden. Ama biz bir concierge hizmetinden farklı olarak, ofisinizdeki asistanın yapabileceği çoğu şeyi gerçekleştirebiliyoruz. SWOT analizi yaptıran bile oluyor. Mesela bir bayan gazeteci müşterimize deneme üyeliği verdik. O da ses kayıtlarını mp3 olarak asistanına yollayıp deşifre ettirdi. Tabi ki bu örnekleri çoğaltabiliriz.  Bir müşterimiz ikinci el ayakkabılarını asistanına yollamış ve asistanımız onların tek tek fotoğraflarını çekip  gittigidiyor.com’a koyarak açık arttırma ile sattı.

Bu arada 1asistan yurt dışında çok kullanılan bir sistem. Hatta bu işi Türkiye’de araştırdığımız zamanlarda,  İzmir’de bu işi tek başına yapmaya çalışan bir hanımla karşılaştık. O da İngiltere’den biliyormuş sistemi.  Burada da kendi ilanını vererek bunu yapmaya çalışmış. Yani bu bir belirlenmiş ihtiyaç. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Varlıktan üstüne14 Temmuz 2014 15:23

    İbrahim Tatlısesin dediği laf geldi aklıma Urfa da oxford vardıda biz mi okumadık.O misal aile gelirleri bir noktanın üstünde dünyanın çeşitli ülkelerine eğitime gönderebilmeyi başarmış.Ht hayat ailelerinin veliahtları işte.Ama helal olsun sabancının torunu gibi 100 milyon duran dönere yatırmamışlar.Günlük ev kiralama işini tr de de yapsın çok meşhur.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster