Ana SayfaFinans KulisAsistanlık hizmetinde yeni bir trend---

Asistanlık hizmetinde yeni bir trend

3 / 10
Asistanlık hizmetinde yeni bir trend
14 Temmuz 2014 - 10:08 www.finansgundem.com

 “ÜYELERE ÖZEL ASİSTANLIK HİZMETİ”

-Sanal asistan nedir, özelliklerinden bahsedebilir miyiz?

Ari Can Eryorulmaz: 1asistan şirketi olarak üyelerimize asistanlık hizmeti veriyoruz. Yani bunlar üyeler için özel tayin edilmiş, atanmış asistanlar oluyorlar.  Örnek olarak: Serap Hanım’ın asistanı Ayşe ise, Serap Hanım bir tek Ayşe ile muhatap oluyor. Burası bir çağrı merkezi değil. Dolayısıyla üyelerimiz zaman ilerledikçe ve bu hizmetimizi kullandıkça asistanlarımız da üyelerimizin ihtiyaçlarını daha iyi bir şekilde algılayabiliyor ve daha iyi hizmet verebiliyor. Örneğin; Serap Hanım’ın İzmir’den İstanbul’a uçarken ekonomi uçtuğunu ama New York’a giderken uçuş millerini kullanarak business class'a upgrade ettigini bilip bu tür hizmetleri öngörüp üye talebi olmadan yapabiliyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Varlıktan üstüne14 Temmuz 2014 15:23

    İbrahim Tatlısesin dediği laf geldi aklıma Urfa da oxford vardıda biz mi okumadık.O misal aile gelirleri bir noktanın üstünde dünyanın çeşitli ülkelerine eğitime gönderebilmeyi başarmış.Ht hayat ailelerinin veliahtları işte.Ama helal olsun sabancının torunu gibi 100 milyon duran dönere yatırmamışlar.Günlük ev kiralama işini tr de de yapsın çok meşhur.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster