Ana SayfaFinans KulisMurat Ülker yeni planlarını açıkladı!---

Murat Ülker yeni planlarını açıkladı!

8 / 13
Murat Ülker yeni planlarını açıkladı!
02 Şubat 2015 - 13:07 www.finansgundem.com

-Sizin bu yapılanma içindeki konumunuz nedir?

-Ben CEO değil, executive chairman'ım. Benim neler yapıp, neler yapmayacağım bir liste halinde yazıyor. Bunu herkes biliyor. Benden sonra gelenin de ne yapıp ne yapmayacağının listesi var. Bu aşağıya doğru gidiyor.

-Satın almaların ardından sizin toplantı, iş yoğunluğunuz artmıştır. İşi nasıl yönetiyorsunuz? Bir formül geliştirdiniz mi?

-Şu kapının arkasında bir formül var. 12 aylık takvimi kapıya yapıştırdım ve sürekli yenilediğim bir takvim var. O takvimde Hindistan'da ne zaman bir kutlama olacağı, ne zaman Hintlilere çikolata satacağımız da yazıyor. Dünyaya bu şekilde bakıyoruz. Çok kalabalık bir takvime sahibim. Gruptaki her yöneticinin de böyle bir takvimi var. Herkes de bu takvime göre hareket etmek zorunda. Örneğin fındık almak için ne zaman karar ver­memiz ve alımı da ne zaman yapma­mız gerektiğinin tarihi bellidir. Buğday için de öyle. Kakao için ne zaman fiyat bağlamak gerekliği de bellidir. Bunu herkes kendisi yapar. Onlar yaparken bana sorulacak şeyleri de ben bilirim. İş sadece yönetim kurulu top­lantıları, bunların saatlerini belirleme işi değil. Veya bir yere ne zaman tesis kurulması, yenilenmesi gerekiyorsa, benim onu gidip görmem gerekiyor. Görmem şart değil ama görmek isterim.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster