Ana SayfaFinans KulisMurat Ülker yeni planlarını açıkladı!---

Murat Ülker yeni planlarını açıkladı!

6 / 13
Murat Ülker yeni planlarını açıkladı!
02 Şubat 2015 - 13:07 www.finansgundem.com

-Yıldız Holding bugünkü düzeyine hızlı mı geldi? 10 yıl önce böyle bir düzeyi düşünüyor muydunuz?

-Babamın bir arkadaşı soruyor, "Nasılsın iyi misin?" diye. Biz de "İyiyiz" diyoruz. Sonra "Herkes iyi­yiz diyor, bu işin aslı nedir" dedi. Düşündüm ve şöyle dedim: "Lambadan cin çıkar, Allah 'aç eli­ni vereceğim' dese, ben başıma ge­lenleri istemekten acizdim." İşlerimiz iyi çok şükür. Aklımızın yettiği kadar işimiz var. Ama tabii bugün 'bu rakamları hayal ediyor muydunuz' diye sorunca, 'önümüzdeki yıllarda bu rakamlar ne olacak? diye sorulabilir. Tabii bizim de hayallerimiz var. Geçen yıl 90 ki­şi toplandık ve arkadaşlarla beyin fırtınası yaptık. 2020'ye kadar neler yapılabileceğini konuştuk. Herkes rakamlarını ortaya koydu, tartıştık. Çalışmanın sonucunda, 'şu sektör­ler, şu kategoriler, şu rakamlar hedefimizdir' dedik. Tabii o rakamlar günümüz rakamlarından büyük. Mesela orada global satın alma yapacağımızı yazmıştık. Çok şükür büyü geçmeden de gerçekleştirdik. Bizim için iyi bir şans ve avantaj oldu. Ama şunu da unutmamak ge­rekiyor, hayal görmek başka bir şey, gerçekleşmesi başka şey.

-10 yıl sonrası için hayaller var mı? Çalışıyor musunuz?

-Var var, çalışıyoruz. Fakat o kadar açık ilan etmek istemiyoruz. Bu kez aklından geçirdiğini söylediğinde o zaman da 'deli' derler. Ben da ba­zen kendim korkuyorum!

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster