Ana SayfaBankacılıkBankalar bunun için yarışıyor!---

Bankalar bunun için yarışıyor!

9 / 10
Bankalar bunun için yarışıyor!
04 Şubat 2016 - 14:19 www.finansgundem.com

İLK 3 HEDEFİ

ABank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mete Hakan Güner de ana banka olma stratejisini benimsiyor ve şunları söylüyor: "Müşterilerimizin ilk 3 bankasından biri olmak bizim için önemli. Özellikle ticari ve büyük ticari müşterilerde bu yönde ilerliyoruz. 2015 başında bankamızı uzun vadede 'sınıfının en iyisi olma' hedefine taşıyacak stratejimizi 'ürün, müşteri ve sektör odaklı bankacılık' olarak belirledik. Dış ticaret finansman çözümleri, hazine satış, nakit yönetimi, bankasürans hizmetlerinin altyapılarına önemli yatırımlar yaptık."

HANGİ ALANLAR HEDEFTE?

Akbank KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, birinci hedeflerini firmaların nakit döngülerinin içerisine girmek ve nakit yönetiminde ana banka olmak şeklinde açıklıyor. Oğuz, "Ayrıca kredinin yanı sıra üye işyeri, ticari kredi kartı, çek ve doğrudan borçlandırma sistemi gibi ödeme ve tahsilatlarda da ana bankaları olmayı amaçlıyoruz" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster