Ana SayfaRöportajlarUzun vadeli düşünen yatırımcı için sıkıntı yok---

Uzun vadeli düşünen yatırımcı için sıkıntı yok

2 / 11
Uzun vadeli düşünen yatırımcı için sıkıntı yok
12 Mart 2014 - 08:50 www.finansgundem.com

"TÜRKİYE'DE ÇOK ÇEŞİTLİ YATIRIMCI PROFİLİ VAR"

Finansgundem.com- Cushman & Wakefield’in tarihçesinden bahseder misiniz?

Didem Erendil Tüzer: Cushman & Wakefield yaklaşık 100 sene önce 1917’de New York’ta kurulmuş global bir gayrimenkul danışmanlık şirketi. Kuruluşundan bu yana Amerika’dan başlayarak tüm dünyada genişlemiş ve bugün 60 ülkede yaklaşık 250 ofis ve 16 binin üzerindeki çalışanı ile dünyanın en büyük özel danışmanlık şirketi haline gelmiştir. 2007 yılında şirketin çoğunluk hissesi, İtalyan Agnelli Ailesi'nin sahibi olduğu net varlık değeri 8,5 milyar euronun üzerinde bulunan Exor şirketi tarafından satın alındı. C&W'nin yanı sıra önemli grup şirketleri arasında Fiat, Chrysler ve Juventus’u sayabiliriz.

Şirket, gayrimenkul kullanımı ve yatırımlarının her alanında müşterilere danışmanlık ve temsil hizmetleri sunuyor. Kiralama, satış ve devralma, öz sermaye, borç ve yapılandırılmış finansman, kurumsal finansman ve yatırım bankacılığı, kurumsal hizmetler, gayrimenkul yönetimi, lojistik yönetimi, proje yönetimi, danışmanlık ve değerleme hizmetleri dahil, tüm gayrimenkul türlerine yönelik kapsamlı hizmetler sunmaktadır.

-Türkiye’deki yatırımcı profili hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Didem Erendil Tüzer: Türkiye’de çok çeşitli bir yatırımcı profili var. O yüzden gruplamak kolay değil. Bireysel yatırımcılardan aile ofislerine, tüm dünyada yatırım yapan global şirketlerden uluslararası emeklilik fonlarına, devlet fonlarından gayrimenkul geliştiricilerine kadar çok çeşitli bir yatırımcı profili var.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster