Ana SayfaHaberlerTürkiye bankacılıkta teknoloji ihraç ediyor---

Türkiye bankacılıkta teknoloji ihraç ediyor

4 / 8
Türkiye bankacılıkta teknoloji ihraç ediyor
14 Ekim 2013 - 09:53 www.finansgundem.com

LATİN AMERİKA VE PASİFİK’TE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ

-Şirketiniz ve sektör olarak, bu yapılan teknolojik ihracatı rakamlara dökmek mümkün mü?

Murat Göksenin Güzel: Biz şu anda segment olarak nerdeyse yüzde 50, yüzde 50’ye geldik. Türkiye yüzde 50, uluslararası yüzde 50 konseptine geldik. Bu rakam 2 sene önceye kadar 70’e 30’du. Bu hızlı bir yükseliş. Hedefimiz Türkiye’yi yine master kabul edip, uluslararası alanda çok fazla boy göstermek.
 
-Şirket olarak yurt dışında temsilcilikleriniz de var galiba…

Murat Göksenin Güzel: Şu anda Amerika Şikago’da şirketimiz var. Toronto’da ofisimiz var. Türki Cumhuriyetlere hizmet vermek için Azerbaycan’da ofis açtık. Afrika ve Suudi Arabistan bölgesinde hizmet vermek için Dubai’de şu anda ofisimiz var. İtalya’da açtık ve Polonya’da bu sene açıyoruz. Latin Amerika’ya hizmet vermek içinse Atlanta ve Miami’de ofis kurmayı hedefliyoruz. Muhtemelen Atlanta olacak. Gelecek yıl yurt dışı ihracatımızı ikiyle çarpmak, yani yüzde 100 artırmak istiyoruz.
 
-Yeni pazarlar söz konusu mu?

Murat Göksenin Güzel: Şu anda Latin Amerika ve Pasifik’te çok başarılı olamadık. Atlanta’daki ofisle de orada başarılı olmak istiyoruz. Latin Amerika çok büyük bir pazar. Brezilya, Venezuela gibi pazarlara girmek istiyoruz. Asya Pasifik, Çin ve Hindistan da çok önemli bir pazar. Burada da 2014’ün sonu gibi Singapur’u düşünüyoruz. Yani en nihayetinde 2014 sonunda hedefimiz 7/24 çalışan bir organizasyon kurmak.  Atlanta, Şikago, New York, Dubai, Singapur, Azerbaycan ve İstanbul yörüngesinde bir yayılım politikası izleyeceğiz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster