Ana SayfaÖdeme SistemleriMasterCard Provus’u satıyor---

MasterCard Provus’u satıyor

3 / 9
MasterCard Provus’u satıyor
27 Şubat 2018 - 16:13 www.finansgundem.com

22 ÜLKE TÜRKİYE’DEN YÖNETİLİYOR

Türkiye’nin Mastercard’ın ödeme sistemi altyapısı alanında hizmet veren dünya çapındaki altı merkezden biri olduğunu hatırlatan Mehmet Rüstemoğlu, “ABD dışında Polonya, Dubai, Singapur, Hindistan ve Türkiye’de merkezimiz var. Türkiye, Mastercard ağı içinde ABD’den sonra dünyadaki ikinci büyük merkez. Sadece Türkiye’ye değil 22 ülkeye hizmet veriyoruz” diyor. Ardından da bu ülkeleri şöyle sınıflandırıyor:
“Türkiye’yi merkez alıp bir çember çizdiğimizde, içinde kalan bölgenin tamamı bizim sorumluluğumuzda. Balkanlar’dan Kafkasya’ya, İsrail’i de içine alan Ortadoğu’dan Türk Cumhuriyetleri’ne kadar geniş bir bölgeye ödeme teknolojileri hizmeti veriyoruz.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • guest08 Mart 2018 00:19

    Bu şirkette 4 yıl çalıştım, eski yöneticilerlede çalıştım yenilerlede. Yeni gelen yöneticilerin hiç biri bu şirketi yönetecek kapasitede değildi, Sayın Rüstemoğlunun bahsettiği Odeme sistemleri lisansini da eski yönetim almıştı.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster