BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMastercard Danışmanlık Hizmetleri’nde üst düzey yeni atama----

Mastercard Danışmanlık Hizmetleri’nde üst düzey yeni atama

Mastercard Danışmanlık Hizmetleri’nde üst düzey yeni atama
02 Nisan 2024 - 12:16 www.finansgundem.com

Mastercard Danışmanlık Hizmetleri EEMEA Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcılığı görevine Muin Öztop getirildi.

Ödeme teknolojileri alanında hizmet veren Mastercard, EEMEA bölgesindeki operasyonel değişiklikleri kapsamında yeni bir atama gerçekleştirdi. Mastercard’ın profesyonel servis ağı oluşturan danışmanlarını bir araya getiren Mastercard Danışmanlık Hizmetleri’nde üst düzey bir atama yapıldı. 

81 ÜLKEDEN SORUMLU EKİBİ YÖNETECEK

Mart 2022’den bu yana şirket bünyesinde Türkiye ve Ortadoğu Avrupa İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Muin Öztop, Nisan 2024 itibarıyla Mastercard Danışmanlık Hizmetleri'nin EEMEA Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak atandı. Öztop, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 81 ülkede hızla büyüyen danışmanlık hizmetleri ekibini yönetecek.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Öztop, ardından Columbia Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği alanında doktora eğitimi aldı. Profesyonel iş hayatına makine mühendisi olarak başlayan Öztop, daha sonra global yönetim danışmanlığı firması The Boston Consulting Group’un İstanbul ve New York ofislerinde proje yöneticisi olarak çalıştı. Ocak 2018’de Mastercard Danışmanlık Hiztmetleri’ne katılan Öztop, Ocak 2022’de Bağımsız Devletler Topluluğu İş Geliştirme lideri olarak atandı. Son görevinde, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 12 ülkede, Mastercard Danışmanlık hizmetlerinin müşterilere en etkin şekilde ulaştırılmasından sorumlu takımın liderliğini üstleniyordu. 

Mastercard'dan 11 milyar dolarlık hisse geri alımı

 

Çin'de Mastercard'a banka kartı işletme lisansı verildi

 

Mastercard’da üst düzey atama

 

Mastercard'tan kripto kart bağlantılarını genişletme planı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)