BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMastercard'tan kripto kart bağlantılarını genişletme planı----

Mastercard'tan kripto kart bağlantılarını genişletme planı

Mastercard'tan kripto kart bağlantılarını genişletme planı
28 Nisan 2023 - 16:39 www.finansgundem.com

Mastercard'ın kripto para firmalarıyla daha fazla ortaklık arayışıyla kripto para birimi ödeme kartı programını genişleteceği ifade edildi.

Mastercard'ın kripto ve blockchain başkanı, sektör düzenleyiciler tarafından daha yakından inceleme altına alınması ve bankaların temkinli davranmasına karşın, Şirket'in kripto para firmalarıyla daha fazla ortaklık arayışıyla kripto para birimi ödeme kartı programını genişleteceğini söyledi.

Mastercard'ın halen bazı ülkelerde kripto bağlantılı ödeme kartları sunmak için Binance, Nexo ve Gemini dahil olmak üzere kripto borsalarıyla ortaklıkları mevcut. Binance kartları, kullanıcıların borsadaki kripto para varlıklarıyla finanse edilen geleneksel para birimlerinde ödeme yapmasına olanak tanıyorr.

Mastercard'ın kripto ve blockchain başkanı Raj Dhamodharan Reuters'e verdiği demeçte, "Dünya çapında kripto kart programları sunan düzinelerce ortağımız var ve bunlar genişlemeye devam ediyor. Kriptoya güvenli bir şekilde erişim sağlamak da değer teklifimizin bir parçası ve bunu yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Endonezya, Visa ve Mastercard ile ödemeleri kaldıracak

 

Visa ve Mastercard kriptoda frene bastı

 

Mastercard ve Visa'ya 7,5 milyar GBP'lik dava şoku!

 

Mahkemeden Mastercard'a 14 milyar sterlinlik ret

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)