Ana SayfaRöportajlarDünyanın nabzını tutan adam Finans Gündem'de!---

Dünyanın nabzını tutan adam Finans Gündem'de!

7 / 10
Dünyanın nabzını tutan adam Finans Gündem'de!
03 Ocak 2014 - 10:26 www.finansgundem.com

STRATEJİK PLANLAMA PARAMETRELERİ OLDUKÇA DARALDI

-Küresel stratejik eğilimler ve bunların etkileri üzerine bir kitap hazırlıyorsunuz? Size göre bu stratejik eğilimlerden en önemlisi hangisidir?

Erik Peterson: Öncelikle kitabı yazmayı henüz bitirmedim ve üzerinde hala çalışıyorum. Kitabımda daha çok global trendlerle bunların ülkeler üzerindeki değişimleri yada bölgesel anlamdaki değişimleri incelemeye çalışıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki bu zamana kadar yaptığım çalışmalardan sonra, dünyadaki ülkelerin en çok yaşayacağı sorunlardan bir tanesi gelecekteki liderlik noktasında konuştuğumuz otantik stratejik liderlik olacaktır. Yani geleceği görebilme, önemli olan şeyleri görebilme, önemli olan şeyleri ayırabilme ve önemli olana odaklanıp uzun dönemde stratejik planlamalar yapabilme. Şu anda gördüğümüz şey bu stratejik planlama parametrelerinin oldukça daraldığı. Kitaptaki çalışmalarla bu dar görüşlülüğün ya da gelişen dar görüşlülüğün gelecekte global liderler için, ülkeler için politika ve ticaret anlamında ne türlü sıkıntılar yaratacağını gözler önüne koyacağız.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster