Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

14 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“TÜM ANKETLER İYİ PARTİ VE AFFAN KEÇECİ’NİN ÖNDE OLDUĞUNU GÖSTERİYOR”

-Araştırmalar dediniz. Nasıl görünüyor anketler?

Affan Keçeci: Biz kendimiz anket çalışması yaptırmadık ama bağımsız kaynaklardan gelen araştırmalar elimize ulaştı. Marmara Üniversitesi’nin yapmış olduğu bir araştırma var, başka kurumların yapmış olduğu anketler var. Bütün bu araştırma ve anketler İYİ Parti ve adayı Affan Keçeci’nin önemli bir farkla önde olduğunu gösteriyor. Ayrıca trend de bizim lehimize doğru gelişiyor, fark açılıyor. Özellikle mevcut belediyenin hizmetlerinden memnun olmayan ciddi bir kitlenin ve kararsız olanların tercihlerini, İYİ Parti’nin adayı olarak bana çevirdiklerini görüyoruz.

-Neden sizce?

Affan Keçeci: Sahada birebir yaptığımız çalışmalardan görüyoruz ki Beşiktaş halkı, Beşiktaşlı bir başkan istiyor. Beşiktaş’ı bilen, Beşiktaş’ta yaşamış, “kendisinden” bir başkan istiyor. Dışardan ithal edilmiş birisini istemiyor. Yıllarını Beşiktaş’a vermiş Affan Keçeci de bu özellikleri taşıyor ve Beşiktaş’ta gayet iyi tanınıyor. Artı Beşiktaş halkı bir kan değişimi, farklı bir yaklaşım bekliyor, ezberi bozmak istiyor ve bunu da İYİ Parti ve Affan Keçeci’de buluyor. “Hizmet” bahanesiyle yasal yolların dışında çıkmayan, “iş bitiriyoruz” kılıfıyla hukuktan şaşmayan, adil ve şeffaf bir yönetimle kaynaklarını Beşiktaş halkı için kullanan, halkın sorunlarını dinleyip, bu sorunlara etkin ve hızlı çözüm bulan bir belediye istedikleri için tercihlerini bizden yana kullanıyorlar.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster