Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

12 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“TORPİLİ OLANA DEĞİL İHTİYACI OLANA BURS VERİLECEK”

-Ya sosyal sorunlar? Bunlar için çözümleriniz var mı?

Affan Keçeci: Olmaz mı! Öğrencilerimize burs vereceğiz ve iş bulmakta sorun yaşayanlara destek sağlayacağız. İlçemizde yaşayan ve ihtiyacı olan öğrencilere karşılıksız burs sağlayarak, başarılı öğrencilerin maddi nedenlerden dolayı eğitimlerinin kesilmesinin önüne geçeceğiz. Burs verilmesi için gerekli kriterleri belirledik. Tabiri caizse “torpili olana” değil ihtiyacı olana burs verilecek. Ayrıca ilçemizde yaşayan ve iş bulmakta zorlanan kişilerin öğrenim düzeyi, iş tecrübesi, bilgi ve beceri seviyelerini içeren veri listelerini veri tabanında toplayıp, bu bilgileri işçi ihtiyacı olan işletmelere yönlendirerek ilçemizde işsizliğin azaltılmasına destek olacağız. Veri tabanı kriterlerimiz ve yazılımımız hazır. Bu veri tabanı, belediyeden ruhsat almak isteyen veya belediyeyle bağlantılı işverenlerle iş arayanların bir araya gelmesini sağlayacak. Dolayısıyla hem işverenler kalifiye, Beşiktaş’ta yaşayan, uygun eleman bulabilecek, hem de iş bulmakta zorlananlar Beşiktaş ilçemizde yaşayanlar iş sahibi olacak…

-Affan Bey biz sormaktan yorulduk, siz anlatmaktan yorulmadınız…

Affan Keçeci: 37 yıl kamu hizmeti yapınca yorulmuyor galiba insan… Söylediğim gibi ben sporun içinden geldim ve spora çok önem veriyorum. Beşiktaş Belediyesi olarak halkımızın spor yapabileceği açık ve kapalı spor alanları oluşturarak, isteyen vatandaşlarımıza uzmanlar eşliğinde spor yapma olanağı sunacağız. Amatör spor kulüplerini de unutmadık. Başarılarına göre belediyenin maddi imkanlarından ve sahip olduğu spor tesislerinden eşit olarak faydalanmalarını sağlayacağız.

-Beşiktaş bir çekim merkezi olduğu için ilçe dışından çok insanın geldiğini söylediniz. Beşiktaşlıların ve dışardan gelenlerin dinlenebilecekleri yerler konusunda neler yapmayı planlıyorsunuz?  

Affan Keçeci: İlçemizdeki parkların ve bahçelerin bakım ve denetimini yapan personel ve taşeron şirketleri çok sıkı denetleyerek bu alanların mevsime uygun şekilde peyzajının yapılmasını ve güzelliğinin korunmasını sağlayacağız. İlçemizin nefes alma yerleri olan bu mekanların esas amacı dışında kullanılıp, görüntü kirliliği yaratılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kültür ve sanat zenginliğimizin bir göstergesi olarak ilçemizin daha güzel ve anlamlı hale gelmesini sağlayan heykellerimizin periyodik olarak bakım ve temizliklerini gerçekleştirip, tarihimize gerekli saygıyı ve değeri göstererek Beşiktaş’a yakışır daha güzel bir çehre kazandıracağız. Biz göreve geldiğimizde Beşiktaş’ın çehresi değişecek, güzelleşecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster