Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

9 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“HALKIN DİLEK VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEYECEĞİZ”

-Bir de modern belediyecilikten bahsediyorsunuz. Neler var bu modern belediyecilik kapsamında?

Affan Keçeci: Demokrasi ve teknolojinin ön plana çıkartılması var. Beşiktaş Belediyesi olarak maalesef son dönemde Türkiye’de hakim olan tepeden inmeci bir anlayış içinde kesinlikle olmayacağız. Bunun için de devamlı olarak Beşiktaş halkının sorunlarını dinleyeceğiz, onlarla beraber olacağız. Çünkü biz onlara hizmet için varız.

-Nasıl dinleyeceksiniz halkın sorunlarını?

Affan Keçeci: Birinci olarak tabi ki belediyemizin kapıları sonuna kadar halkımıza açık olacak. İkinci olarak, halkımızın sorunlarını dinamik ve sürekli olarak takip edebilmek için bu sorunları en yakından bilen muhtarlarımızla aylık olarak bir araya gelerek, dilek ve şikayetlerini dinleyeceğiz. Dile getirilen sorunların çözülmesi için gereken önlemleri takip edip gelişmeleri her toplantıda kendilerine ileteceğiz. Üçüncü olarak, halkımızın belediyeye dilek, istek ve şikayetlerini direkt ve özgürce anlatabilecekleri aylık toplantılar düzenleyeceğiz. Düşünce ve ifade özgürlüğünün destekleyicisi bir belediye olarak dile getirilen sorunları dikkatle kayda alıp, çözümler ve alınan tedbirleri, gerek yüz yüze görüşmelerle, gerekse teknolojik ortamlarda (e-mail, sosyal medya kanalları, vs.) halkımıza ileteceğiz. Son olarak da zabıta teşkilatımızı, tatil ve bayram günleri de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmet verecek şekilde yapılandıracağız. Oluşturacağımız on-line şikayet hattı ile gelen bütün şikayetleri, şikayetçinin kimliği kesinlikle gizli tutularak takip edecek, gerekirse kolluk kuvvetlerinden destek alarak ve şikayetin sonucunda alınan önlem, uygulanan yaptırım başta olmak üzere her türlü gelişmeyi şikayet sahibine bildirileceğiz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster