Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

11 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“İŞİNİN EHLİ, GENÇ, DİNAMİK VE ÇOK KUVVETLİ BİR EKİBİM VAR”

-Bu kadar çok projeyi hayat geçirebilecek misiniz?

Affan Keçeci: (Kahkahalar) Tabi ki. Benim işinin ehli, genç, dinamik ve çok kuvvetli bir ekibim var. Yirmili yaşlarda üniversite öğrencilerinden, alanında uzman olan pırıl pırıl hizmet etme sevdası içinde olan Belediye Meclis Üyesi adaylarımız var. Gençlere güveniyorum ve onların politikada önünü açmak için çaba sarf ediyorum. Ben aslında bir teknik direktörüm. Bir teknik direktör olarak benim oturtacağım sistemde hizmet bahanesiyle yasal yolların dışına çıkmayan, kaynakları adil ve şeffaf bir şeklide Beşiktaş halkı için kullanan bir Beşiktaş Belediyesi oluşacak. Üstelik daha projeleri anlatmayı bitirmedim. Diğer bir projemiz de Engelsiz Beşiktaş.

-Nedir Engelsiz Beşiktaş?

Affan Keçeci: İki noktası var. Engelli vatandaşlarımızın şehir hayatını kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti vermek. Bir, konut girişlerini, kaldırım, cadde ve halka açık alanları engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getireceğiz. İki, engelli vatandaşlarımızın daha mutlu bir hayat sürebilmeleri için isteyen vatandaşlarımıza ve ailelerine Evde Doktor Muayene Hizmeti kapsamında psikolojik destek sağlayacağız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster