Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

10 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“MEYDAN, PARK VE CADDELERDE ÜCRETSİZ KABLOSUZ İNTERNET HİZMETİ SAĞLAYACAĞIZ”

-Peki ya teknoloji? 

Affan Keçeci: Atık toplamayı otomatik atık toplama cihazlarıyla modernleştireceğimizden söz etmiştim. Bunun dışında çöp konteynerlerini yeraltına indirecek sistemleri kuracağız. Bu sistemleri inceledik, fizibilitesini yaptık. Bu modern sistemler sayesinde hem kötü kokuların, hem görüntü kirliliğinin önüne geçecek hem de gerekli hijyen ortamını sağlayacağız. Ayrıca çöpleri gece yarısından sonra toplayarak çöp toplama işleminin trafiği aksatmasına engel olacağız. Teknolojide başka bir hizmetimiz de ücretsiz WI-FI sistemleri olacak. İlçemizde bulunan meydan, park, bahçe ve caddelerde ücretsiz kablosuz internet hizmeti sağlayarak halkımızın, internet hizmetlerinden daha fazla faydalanmasını sağlayacağız. Bunlar belki basit fakat önemli şeyler ama zaten fark ayrıntılarda yatar.

-Son dönemde çok tartışılan bir konu var; kentsel dönüşüm. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Affan Keçeci: Önemli ve gerekli bir olay. Kentsel dönüşümle ilgili olarak belediyemize düşen sorumluluğu en üst seviyede yerine getirerek, ilçemizde bulunan konutların, sağlam, depreme dayanıklı, modern yapılar haline dönüşmesi için gerekli desteği sağlayacağız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster