Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

8 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“BİZ GÖREVE GELİNCE BEŞİKTAŞ’IN SAHİPSİZ OLMADIĞINI HERKES GÖRECEK”

-Affan Bey bu dediğiniz biraz zor değil mi? Valelerde adeta bir mafyalaşma var… Bu konuda belediye olarak imkanlarınız neler?

Affan Keçeci: Bakın ben yıllarca emniyet teşkilatı içinde görev yaptım. Emniyet Müdürlükleri yaptım. Hayatım terörle, çetelerle, mafyayla mücadeleyle geçti. Tabiri caizse bu tip kabadayılıklara pabuç bırakmam. Genel Merkez’den resmi başkan adaylık tebliğini aldıktan sonra ilk iş olarak Beşiktaş Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürlüklerini ziyaret ettim. Kendileriyle çok verimli görüşmelerim oldu. Belediye olarak emniyet güçleriyle gerekli koordinasyonun nasıl sağlanacağını gayet iyi biliyorum. Valeler olsun, başka konu olsun… Yasaların dışında çıkanlarla, etrafını rahatsız edenlerle, huzuru bozanlarla gerekli mücadelede belediye olarak nasıl etkin olunur biz Beşiktaş Belediyesi’ni alınca herkes görecek. Beşiktaş’ın sahipsiz olmadığını herkes görecek.

  -Bir de gereksiz masraflardan bahsettiniz? Ne demek bu gereksiz masraflardan kurtulmak?  

Affan Keçeci: Çok basit, “Beşiktaş halkının vergilerinin çarçur edilmemesi” demek. Mesela, benim istifa ettiğim CHP Belediyesi konser organizasyonları yapıp pop şarkıcılarına milyonlar ödedi. Ben “organizasyon yapılmasın” demiyorum ama “belediyenin bütçesinden yapılmayacak” diyorum. Bu tip büyük bütçeli faaliyetler için sponsorlar bulunur, sponsorlar finansmanı sağlar. Ayrıca biliyor musunuz, bugünkü Beşiktaş Belediye yönetimi Beşiktaş ilçesinde yaşayanlardan topladığı vergilerle Hakkari’ye yol yaptı. Sanki Beşiktaş’taki bütün yolların kaldırımların hepsi tamam ve mükemmel, sen gidip Hakkari’de yol yapıyorsun. Yanlış anlaşılmasın, ben “Hakkari’ye yol yapılmasın” demiyorum. Ama bu ülkenin İmar Bakanlığı var, Karayolları var, bu onların görevi. 600 milyon TL borç içindesin, yolların bozuk, kaldırımların yetersiz, Beşiktaşlı yolda doğru dürüst yürüyemiyor, sen hala Beşiktaş halkının vergilerini Beşiktaş için kullanmıyorsun. Olmaz böyle şey! Benim yönetimimde Beşiktaş halkının vergileri Beşiktaş İlçesi için kullanılacak.

-Başka hangi projeleriniz var Beşiktaş için?

Affan Keçeci: Projeler çok. Diğer bir projemiz Beşiktaşkart. Beşiktaşkart tam bir hemşehrilik kartı olacak. Ücretsiz vereceğimiz bu kartı alan Beşiktaş’ta ikamet eden vatandaşlarımızın anlaşma yaptığımız Beşiktaş’taki kafe ve restoranlardan indirimli hizmet almasını sağlayacağız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster