Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

6 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“HEM VATANDAŞ PARA KAZANACAK HEM DE BELEDİYEYE GELİR SAĞLAYACAĞIZ”

-Can Pamir’i kadroya almanız bayağı iddialı olmuş. Kendisini çok eskiden tanırız, finans ve ekonomi alanında hayli tecrübeli ve başarılıdır. Can Hoca’yla ne gibi gelir arttırıcı önlemler üzerinde çalıştınız?

Affan Keçeci: Örneğin Beşiktaş ilçesine otomatik geri dönüşüm kutuları yerleştireceğiz. Plastik, cam, teneke şişe atıkları başta olmak üzere, vatandaşların atacağı ve şişe başına belirli bir ücret alacakları bir sistem. Dolayısıyla hem vatandaşa atık başına para kazandırıp geri dönüşüm konusunda teşvik edeceğiz, hem de belediyeye bir gelir sağlayacağız.

-Başka ne gibi gelir artırıcı önlemleriniz var?

Affan Keçeci: Yine ODTÜ’den bir ekiple enerji üretimi konusunu ele aldık. Beşiktaş İlçesi’nde atık yağlardan ve çöpten enerji üretimi konusunda ciddi bir çalışma yaptılar. Yani hem çevreyi koruyan, hem de belediyeye ek kaynak sağlayan projeleri geliştirdik. Ben Beşiktaş Belediye Başkanı olunca bunları hemen devreye sokacağız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster