Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

7 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“İLÇEDE CİDDİ BİR OTOPARK PROOBLEMİ VAR”

-Başka hangi sorunları var Beşiktaş’ın?

Affan Keçeci: Tabi ki otopark problemi. Beşiktaş’ta ikamet eden kişi sayısı 180 bin civarında ama gün içinde Beşiktaş’ın nüfusu 2 milyona kadar çıkıyor. Çünkü Beşiktaş gerek doğal ve tarihi güzellikleri, gerek ekonomik yapısı ve iş olanakları sayesinde bir çekim alanı. Bunun sonucunda da ciddi bir otopark problemi ortaya çıkıyor. Bunu çözmek için, birinci olarak yeni yapılan inşaatların yeterli otoparkları yoksa bu inşaatlara kesinlikle ruhsat vermeyeceğiz. İkinci olarak mevcut otoparklara asansör sistemi getirerek buradaki araç kapasitesini artıracağız. Bu asansör sistemleri inceledik. Bu sistemlerin sayesinde mevcut kapasiteyi 2-3 katına çıkarmak mümkün. Üçüncü olarak da, ada içi, bölge ve genel olmak üzere, üç kategoride açık ve kapalı otoparklar yapacağız. Bunlar için uygun yerleri belirledik, göreve gelir gelmez hemen inşaatlara başlayacağız.

-Peki ya valeler? Özellikle restoran ve kafelerin olduğu yerlerde oturan sakinler valelerden şikayetçi…

Affan Keçeci: Evet biliyorum. Vale sistemi bir ihtiyaç ama düzgün çalışması lazım. Doğru dürüst çalışması lazım. Valeler, semt sakinlerinin huzurunu bozmayacaklar, belediye alanlarını işgal etmeyecekler, yasal yollar çerçevesinde çalışacaklar. Belediye olarak bunun için gerekli önlemleri alacağız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster