Ana SayfaBankacılıkBankaları harekete geçiren yatırım---

Bankaları harekete geçiren yatırım

5 / 8
Bankaları harekete geçiren yatırım
29 Eylül 2015 - 08:57 www.finansgundem.com

ÇİFTÇİ BELGESİ ŞART

İş Bankası mevcut kurulu serası bulunan, serasını büyütmek isteyen ya da halen tarımsal üretimi bulunmakla birlikte seracılık yatırımı da yapmayı planlayan üreticilere "Seracılık işletme ve Seracılık Yatırım Kredileri" kullandırıyor. Banka bu kapsamda Seracılık İşletme Kredi­si talep eden müşterilerinden Çiftçi Belgesi ve Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi'nin yanı sıra, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl/İlçe Müdürlüklerinden temin edilen "Kontrollü Örtü Altı Kayıt Sistemi Belgesi"ni de talep ediyor. Yeni seracılık yatırımı yapılması planlandığı durumlarda ise, yatırım tutarının belirlenebilmesi amacıyla, Sera Yapım Pro­jesi, fizibilite raporu, yüklenici ile yapılan sözleşme vb. belgeler isteniyor.

İşletme sermayesi ihtiyacının karşılanma­sına yönelik seracılık kredilerinde 24 aya ka­dar, seracılık yatırımlarının finansmanında ise 60 aya varan vadelerle kre­di imkanı sunduklarını söyle­yen Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, "Yatırımın finansmanı niteli­ğindeki ihtiyaçlarda, belli bir büyüklüğün üzerindeki proje­ler için, danışmanlık hizmeti alman uzman kuruluşların da katılımı ile yatırımın yeri de görülerek fizibilite çalışmala­rına destek verilmesi, öneriler getirilmesi söz konusu oluyor" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster