BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA, Atatürk'ün sevdiği şarkıları gençlerle buluşturuyor----

Garanti BBVA, Atatürk'ün sevdiği şarkıları gençlerle buluşturuyor

Garanti BBVA, Atatürk'ün sevdiği şarkıları gençlerle buluşturuyor
17 Mayıs 2024 - 14:33 www.finansgundem.com

Garanti BBVA, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda bir kez daha Atatürk'ü sevdiği şarkılarla anıyor.

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 2020'de, Atatürk'ün sevdiği şarkıları, günümüzde beğeniyle takip edilen sanatçıların sesinden gençlerle buluşturmak amacıyla 5'inci kez hayata geçirdiği "Şarkılarda Sen" projesinde bu yıl, 3 sanatçı 3 farklı Youtube kanalına konuk oluyor.

"İbrahim Selim'le Bu Gece" programına katılan Emir Can İğrek, "Eklemedir Koca Konak"ı seslendirirken Oğuzhan Uğur'la "Pinç" programına konuk olan KÖFN grubu "Selanik Türküsü"nü, "Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri"ne katılan Sena Şener ise "Mendilimin Yeşili" türküsünü yorumladı.

Genç sanatçıların yer aldığı programlar Youtube'dan yayınlanacak. Ayrıca seslendirdikleri parçalardan hazırlanan özel video da Garanti BBVA'nın Youtube ve sosyal medya kanallarından paylaşılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Direktörü Elif Güvenen, Türkiye'nin gençlere ve çocuklara ne kadar önem veren bir ülke olduğunu, onlara armağan edilmiş, dünyada örneği olmayan bayramlarından anlamanın mümkün olduğunu belirtti.

Güvenen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın Atatürk'ün gençlere ve spora verdiği değerin bir yansıması olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz de tüm kalbimizle Atatürk'ün ve gençlerin yanında olarak, 5 yıldır Atatürk'ün sevdiği şarkıları genç sanatçılarımıza yorumlatıyoruz. Bu vesileyle de hem 19 Mayıs'ı kutluyor hem de gençlerle geçmişi ve bugünü buluşturarak, gençlere hafızalarında yer edecek şarkılar armağan etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yıl da "Şarkılarda Sen" projemize Türkiye'nin başarılı, sevilen 3 genç sanatçısı daha katıldı ve hepsi birbirinden kıymetli 3 türküyü yorumladı. Bir kez daha projemize destek veren değerli sanatçılara teşekkür ediyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyoruz."

Garanti BBVA ile “İhracatta Sürdürülebilir Gelecek” buluşmalarının beşincisi Adana’da gerçekleşti

 

BBVA'dan 'Garanti Bankası' yalanlaması

 

Garanti BBVA, yıla güçlü başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)