Ana SayfaBankacılıkBankalar dönüşüyor---

Bankalar dönüşüyor

9 / 10
Bankalar dönüşüyor
03 Mayıs 2019 - 17:54 www.finansgundem.com

DİJİTAL ADAPTASYONA ÖNEM VERİYORUZ

HAKAN ALP - YAPI KREDİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

Liderlik programı: Çalışanların performans yönetimi ve kariyer yolları gibi konulara verdiği önemin farkındayız. Şubelerdeki kariyer hareketlerine yönelik “Kariyer Yolculuğum” uygulamasını başlatıyor, yöneticileri kurum içinden yetiştirmeye yönelik liderlik programları hazırlıyoruz.

Öte yandan “Serbest Pazartesi” kıyafet uygulamamız var. Çalışanların sadece doğum günlerinde değil, evlilik yıldönümü, çocuklarının doğum günleri gibi çeşitli özel günlerinde de yanında olarak kendilerini özel hissetmelerini amaçlıyoruz.

Şubeler dönüşüyor: Bankacılıkta, müşteri deneyimi teknolojik gelişmelerle birlikte farklı boyuta taşındı. Müşterilerimiz, birçok işlemi, internet veya mobil bankacılık yardımıyla şubeye gitmeden yapmaya başladı. Öte yandan şube bankacılığı, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin ülkemizde varlığını sürdürecek. Bu nedenle gerek genel müdürlükte gerekse şubelerimizde görev alan tüm çalışma arkadaşlarımızın, dijital dünyaya adaptasyonlarına önem veriyor, onları pek çok eğitimle destekliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster