Ana SayfaBankacılıkBankalar dönüşüyor---

Bankalar dönüşüyor

2 / 10
Bankalar dönüşüyor
03 Mayıs 2019 - 17:54 www.finansgundem.com

Teknolojik gelişmelerle birlikte iş dünyasında tarihi bir dönüşüme şahit oluyoruz. Dijital ekonomi, kurumlan ve kurumların yapısındaki geleneksel insan kaynağını değiştiriyor. Mercer’in 2019 Küresel Yetenek Trendleri Araştırması’na göre şirketlerin yüzde 60’ı önümüzdeki bir yıl içinde daha fazla işi otomasyona geçirmeyi planlıyor.

Dijital dönüşüm hızında başı çeken bankacılık sektörü, şubelerini yeniden yapılandırırken bir yandan da insan kaynakları departmanları öncülüğünde çalışanlarını değişime adapte ediyor. Pek çok eğitim programıyla “geleceğin bankası” olma yolunda yeteneklerini güçlendiren bankalar, yeni neslin beklentilerine göre evden çalışma, esnek çalışma saatleri ve yan hakların geliştirilmesine ağırlık veriyor. Bankaların İK gündemlerinin en önemli maddelerinden bir diğeri de çevik organizasyon yapılarıyla hız ve verimlilik kazanmak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster