BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank, Bir Dilek Tut Derneği ile 23 Nisan'da çocukların dileklerini gerçekleştiriyor----

QNB Finansbank, Bir Dilek Tut Derneği ile 23 Nisan'da çocukların dileklerini gerçekleştiriyor

QNB Finansbank, Bir Dilek Tut Derneği ile 23 Nisan'da çocukların dileklerini gerçekleştiriyor
26 Nisan 2024 - 12:54 www.finansgundem.com

QNB Finansbank, Make-A-Wish Türkiye /Bir Dilek Tut Derneği ile iş birliği yaparak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 23 çocuğun dileklerini gerçekleştiriyor.

QNB Finansbank, 2015 yılından bu yana çocukların daha iyi bir geleceğe ulaşması amacıyla faaliyetlerini yürüttüğü ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ sosyal sorumluluk platformu çalışmaları kapsamında ‘Make-A-Wish Türkiye /Bir Dilek Tut Derneği’ ile iş birliği yaparak hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3-18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştiriyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara umut olması amacıyla yapılan iş birliği ile geçici mutluluk anları yaratmakla kalmayıp, aynı zamanda bu cesur çocuklara hastalıklarıyla mücadelede güç ve direnç kazandırmak da hedefleniyor.

QNB Finansbank İletişim ve Müşteri Deneyimi Ofisi Direktörü Armağan Engel, iş birliği hakkında yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"QNB Finansbank olarak çocuk odaklı sosyal sorumluluk platformumuz ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ ile çocukları geleceğe hazırlamak amacıyla matematikten kodlamaya, kültür-sanattan eğitime kadar birçok alanda projeler gerçekleştiriyoruz. 2015 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz projelerle bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanından 700 bin’e yakın çocuğumuza ulaştık. Bankamızın Dünyayla1 adını verdiği sürdürülebilirlik yolculuğunda çocuklarımıza adil ve yaşanabilir bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.  Make-A-Wish Türkiye /Bir Dilek Tut Derneği ile geçtiğimiz dönemde depremden etkilenen çocukların dileklerini gerçekleştirdik. Şimdi ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 23 çocuğumuzun dileklerini gerçekleştiriyoruz. Çocukları hayallerine kavuşturmaktan çok mutluyuz. Gelecek dönem de çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmek üzere iş birliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz".

Bir Dilek Tut Derneği/ Make-A-Wish Türkiye Genel Müdürü Özlem Özen de yaptığı açıklamada:

QNB Finansbank'ın desteğiyle geçen yıl onlarca deprem çocuğunun hayalini gerçekleştirdik. Bu yıl da 23 Nisan'da 23 çocuğun hayalini gerçekleştirmek için bir araya geliyoruz. Çocuklarımıza umut olmak ve onların yüzünde tebessüm yaratarak dayanma ve direnme gücünü artırmak için çabalıyoruz. Bu değerli iş birliğinden dolayı QNB Finansbank'a çok teşekkür ederiz.

QNB Finansbank'tan temettü açıklaması

 

QNB Finansbank, çiftçiler için Gediz Elektrik ve Aydem ile iş birliği yaptı

 

QNB Finansbank'tan otizm farkındalığına kırmızı ışık

 

QNB Finansbank Dijital Köprü, karbon ayak izi hesaplama çözümü ile KOBİ'lerin yanında

 

QNB Finansbank Vadiistanbul International şubesini açtı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)