Ana SayfaBankacılıkBankalar dönüşüyor---

Bankalar dönüşüyor

10 / 10
Bankalar dönüşüyor
03 Mayıs 2019 - 17:54 www.finansgundem.com

İK’DA DİJİTAL DÖNÜŞÜME ODAKLANDIK

YAVUZ ELKİN - DENİZBANK İNSAN KAYNAKLARI VE AKADEMİ GRUBU GMY

Online staj: İşe alım sürelerimizi dijitalize ve optimize ederek hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlamış olduk. Gelişim Merkezi uygulamaları için Türkiye’de bir ilk olan yapay zeka teknolojisini kullanarak geliştirdiğimiz Case Bot uygulamasını devreye aldık. Denizaşırı Online Staj Programı’nı hayata geçirerek tamamen online bir platformda yürüttüğümüz staj programını tamamlayan ve kriterlerimizi karşılayan adaylara iş fırsatı sunuyoruz.

Bağlılık takibi: Kurum içi dijitalleşme yolculuğunda ise kendi geliştirdiğimiz “Denizde” isimli mobil uygulamamızı hayata geçirdik. Çalışanlarımız uygulamada profil oluşturuyor, hobi alanlarını kendi profillerine ekleyip güncel haberlere ve kendilerine özel indirim oranlarına ulaşabiliyor. Uygulamada bulunan “Nabız” adlı özellikle hem çalışan bağlılığı hem de içerideki iklimi yakından takip ediyoruz. Çalışan bağlılığını artık yılda bir kez değil sürekli olarak ölçümleyip hızlı aksiyon alabiliyoruz. (NİL DUMANSIZOĞLU/CAPİTAL)


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster