Ana SayfaBankacılıkBankalar dönüşüyor---

Bankalar dönüşüyor

8 / 10
Bankalar dönüşüyor
03 Mayıs 2019 - 17:54 www.finansgundem.com

MÜŞTERİYLE DAHA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ'

BURCU CİVELEK YÜCE - AKBANK İNSAN KAYNAKLARI VE STRATEJİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

Kariyer fırsatları: Eğitim ve gelişim programlarımızın yanı sıra Akbanklıların hedeflerini kolayca takip edebilecekleri, yöneticilerinden yıl boyunca geri bildirim alabilecekleri performans sistemimizi yeniledik ve mobil uygulamamıza taşıdık. “Kariyer Fırsatları” sistemimizle banka dışına açtığımız tüm iş ilanlarını önce Akbanklılarla paylaşmaya başladık. Kariyer yolculuklarının çok yönlü olduğunu ve yeni fırsatları yine Akbank’ta bulabileceklerini söyledik.

“Fijital” şubeler: Bunun dışında, Yeni Nesil Akbank adını verdiğimiz bir dönüşüm programı yürütüyoruz. Şubelerimiz artık “fijital.” Fiziksel ve dijitali birleştiriyoruz. Nakit işlemlerimizin büyük çoğunluğunu şubelerimizin içinde konumlandırdığımız yüksek kapasiteli “Gişe Ekstra”lara aktarıyoruz. Böylelikle gişede çalışan arkadaşlarımız bankonun arkasından çıkıp müşterilerle daha yakın çalışabildikleri şube lobisine geçiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster