Ana SayfaBankacılıkBankalar dönüşüyor---

Bankalar dönüşüyor

5 / 10
Bankalar dönüşüyor
03 Mayıs 2019 - 17:54 www.finansgundem.com

"İNSAN" ARTIK DAHA ÖNEMLİ

Dijitalleşmeyle beraber kurumların sınırları yeniden çiziliyor. Şubedeki çalışanların yetkinlerinin farklı olması gerektiğini belirten Korn Ferry Türkiye Finans Lideri Neslihan Akan, “5-10 yılda dijital banka olma hedefi varsa şimdiden dijital yetkinliği yüksek insanları bankanın içine almak gerekiyor” diyor.

Banka yönetimleri de ne olursa olsun Türkiye’de şubelerin değerini koruyacağını düşünüyor ve çalışanların performanslarını geliştirmek konusunda daha hassas davranıyorlar. Örneğin AlternatifBartk Genel Müdür Yardımcısı Firuzbay, yüksek performans kültürü ve şeffaf ölçümlemelerin çalışanların daha sonuç odaklı olmalarını sağladığından bahsediyor. Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Çelik ise “Bankamızda performans kültürünü yaygınlaştırmak, verimliliği artırmak ve çalışanlarımızın performansının objektif kriterlerle ölçülmesini sağlamak adına performans geliştirme sistemi (PerGel) geliştirildi” diyor.

QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar ise çalışanların geliştirilmesine yönelik çalışmaları şöyle anlatıyor:

“Kariyer Mimarisi’yle şube çalışanlarımıza özel, kariyer sürecinde daha şeffaf ve yapılandırılmış bir kurgu sunuyoruz. Finansbank eğitim platformu Finarmoni içinde e-learning eğitimleri, video tabanlı geliştirilen eğitimler veriyoruz. Bu yıl ve sonraki yılları da kapsayan, ‘Finansçı’yı Tanı Finansçı’yı Dinle’ felsefesiyle çalışanlarımızla bire bir görüşmeler gerçekleştiriyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster