Ana SayfaBankacılıkBankalar dönüşüyor---

Bankalar dönüşüyor

6 / 10
Bankalar dönüşüyor
03 Mayıs 2019 - 17:54 www.finansgundem.com

ÇEVİK ORGANİZASYON ETKİSİ

Bankaların insan kaynaklarını dönüştürmedeki tüm bu çalışmalarının temelinde aslında “çevik” bir yapı kurabilmek var. Çünkü artık müşteriler beklentilerinin en kısa sürede, en doğru şekilde karşılanmasını bekliyor. Çevik organizasyonlarda Akbank, Garanti, ING, İş Bankası gibi kurumların öne çıktığını belirten Korn Ferry Türkiye Finans Lideri Neslihan Akan, şunları söylüyor:

“Genç, dijital yetkinliği yüksek, yaratıcı kişiler çevik ekipler içinde sesini daha fazla duyurabiliyor. Ast-üst ilişkisi daha az olduğu için işe girişten itibaren daha verimli çalışabiliyorlar.”

Garanti Bankası, 2018 yılından bu yana çevik organizasyon üzerine çalışıyor. Garanti Banka¬sı Genel Müdür Yardımcısı Osman Tüzün, neler yaptıklarını şöyle anlatıyor:

“Yazılım şirketlerinde proje bazlı uygulanan agile (çevik) yaklaşımını genel müdürlük organizasyonumuzda da uygulamaya karar verdik. Agile organizasyon yapısı sayesinde amacımız, dönüşen dünyada çalışanın daha fazla sorumluluk alıp daha otonom bir akışta ilerlemesini sağlamak. Bu yeni yapıyla rollerden beklenen yetkinlikleri de yeniden gözden geçirecek, daha esnek ve yenilikçi, yine çalışanlarımızın beklentisinden beslenerek gelişecek bir model kuracağız.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster