Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

9 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Akrepler, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton ile Ebeveyn ya da kardeşlerinizle ilişkilerinizin sizin arzu ettiğiniz şekilde olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem yasayacaksınız. 

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunayda haksızlıktan, bir şeylere zorlanmaktan, takdir edilmemekten yana sıkıntılarınız olabilir ve bu sıkıntılar son verme çabalarınız artabilir. 

Sevgili Akrepler, 28 Ekim de ise burcunuzda doğacak Yeniay Merkür Retro’su ile örtüşecek. Geçmiş kararlar sorgulayacak, eski sevgilinizi ya da eşinizi özleyip aramak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. 

KASIM 

Kasım yılın en çok para konuştuğunuz, kazanç ve harcama hesabı yaptığınız zamanı olabilir. Ayın bir kısmında dış görünüşünüzle ilgili konulara kafayı taksanız da ana konunuz finansal durumunuz olacak gibi gözüküyor. 

Sevgili Akrepler, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüşmesi nedeniyle, para pul konularında yorucu bazı etkiler içeriyor. Bir şekilde durumunuzdan memnun olmayacağınız koşullar var. 

Sevgili Akrepler, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, sizi çok daha sorumlu, kurallı ve disiplinli olma yolunda motive ediyor olacak. 

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün size bu süreçte yeni bir bebek ya da aşk ilişkisi kurmaktan kaçınılması gereken bir dönemi işaret ediyor. 

ARALIK 

Sevgili Akrepler, 12 Aralık İkizler burcunda oluşacak Dolunay, İlişkilerinizi sorgulatmaya geliyor adeta. Aşk İlişkinizde kim alıyor kim veriyor gibi pragmatist hesaplar yapmaya yöneleceğiniz bir dönem 

Jüpiter. 2 Aralık’ta 3. evinizde yol almaya başlayınca ebeveyn ve kardeşlerinizle çok daha yakın ilişkide olabilir sık sık kısa seyahatler yapabilirsiniz. 

Sevgili Akrepler, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, iş yaşamında yeni faaliyetler, etkinlik, görüşmeler ve beklenen haberlerin gelişidir. Satürn yönetiminde olan bu Tutulma, ciddi teklifler, projeler ve planların sağlayıcısı etkiler taşır. 

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca aşacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster