Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

4 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Teraziler, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması ile çıkarlarınızı önceleyecek ya da koruyacak şekilde kararlar vereceksiniz. Marsın da desteğiyle yaşamsal hedefler belirleyeceksiniz. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak arkadaşlarla olan diyaloglar sıkıntılı olabilir, yanlış anlama ve anlatmaların bol olduğu bir süreç 

Sevgili Teraziler, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, yaşadığınız yeri sevseniz bile o yerdeki sorunlara bulamamanız halinde ayrılma kararı verebileceğinizi söylüyor. 

Ay boyunca arkadaşlar ve dostlardan gelen tekliflerle hareketlenen sosyal yaşamınız kariyer anlamında yaşayacağınız güzel gelişmeler teklifler ile taçlanacak. 

AĞUSTOS 

Sevgili Teraziler, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, sosyal ilişkileri canlandıran, etkilere sahip. Bu süreçte yeni dostluklar arkadaşlıklar da edinebilirsiniz yepyeni bir çevreye de tanıştırılabilirsiniz. Bu çevre yurt dışında da olabilir. 

Sevgili Teraziler, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, sosyalliğin ardından sizi aşk hayatınıza doğru yönlendirirken daha fazla kendi dünyanıza evinize çekilmenizi sağlayabilir. 

11 ağustosta Jüpiter yayda düzelince bu süreçte yakınlara yapılacak kısa seyahatler artabilir yine 11 ağustosta başlayacak bir anlamda bildiğimiz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerimize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemektir. Daha önce asla 

dediğiniz şeyleri yapabilir esiniz ya da ortağınızın sizi desteklemesine izin verebilir ya da size bırakılan miras ile geçinebilirsiniz. 

Sevgili Teraziler, 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanızda yaratacağı bazı huzursuzluklar ve sorgulamalar ile bazı rahatsızlıkların kaynağı olabilir. Sizi olduğunuzdan daha kaygılı bir hale getirebilir. 

EYLÜL 

Sevgili Teraziler, ay boyunca zihniniz oldukça hareketli ve yoğun olabilir, ancak sonlarına doğru kendinizi çok daha iyi ve özgüvenli hissedecek, artan yaşama sevincinizin tadını çıkaracaksınız. 

14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, arınmak, mevcut koşulları görerek, her şeyin farkında olarak gereksizleri hayatınızdan çıkarmak yönünde motive olacaksınız. Endişelerinizden kurtulmanın yolu kesinlikle bu arınma sürecini başarı ile atlatmak 

Sevgili Teraziler, 28 Eylül’de burcunuzda oluşacak Yeniay adeta sizlerin üzerine doğuyor. Bu yeniay sizlere yeni bir bakış açısı ile gelen yeni bir imaj ve de yepyeni bir aşk hediye edecek gibi gözüküyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster