Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

7 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Akrepler, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, yaşamınızı hızlandırıcı etkiler getiriyor olacak. Bu süreçte ortak hareket etme yerine bireyselleşme ihtiyacı yükseliyor. Bu sürecin diğer bir konusu sağlığa artan önem ve dikkat olurken, beslenme konusunda hassasiyet de söz konusu olabilir. 

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 2. evinizde olduğuna göre bu süreçte hem kazançlarınız hem de harcamalarınız artarken yaşam kalitenizde artış olabilir. 

Sevgili Akrepler, 19 Nisan’da Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, hoşlanmadığınız koşullarda kalmaya bir son verme isteği getirir. Sizi mutlu ve tatmin etmeyen her durumdan kurtulmak istersiniz. Bu süreçte dışarıdan giderek bencilleştiğiniz yönünde geribildirimler almanız mümkün. 

29 Nisan’da başlayan Retro Satürn zamanı iletişimde özellikle ebeveynler, kardeşler yakın akrabalar ve komşularla olan iletişimde bazı sorunlu durumlar söz konusu olabilir. 

MAYIS 

Sevgili Akrepler, 5 Mayıs saat 01:45 Boğa burcunda doğacak Yeniay, İlişkisinde her şeyin yolunda gittiğini, sevdiğini, sevildiğini düşünenleriniz için ilişkinin kurumsallaşma zamanı geldi diyor .Oldukça olumlu etki ve motivasyonlara sahip bu yeniayda bazılarınız cömertçe evlilik teklifi edebilir ya da sevdiğinden teklif alabilirler. 

Ayın ilk iki haftası yurt dışı bağlantılı konu ve işler ön plandayken son iki haftası aşk ve ilişki konuları çok daha fokus altında olacak gibi gözüküyor. 

Sevgili Akrepler, 19 Mayıs itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkisi yolunda gidenlerin parmağına evliliğin ilk işareti olan söz yüzüklerinin takılacağı zamanı fısıldıyor. Bu süreç bazılarınızın iş ortaklığının resmîleşmesi anlamına da gelebilir. 

HAZİRAN 

Sevgili Akrepler, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay ile başkalarıyla maddi-manevi ilişkilerinizin sağlıklı, verimli ve güvenilir olup olmadığına bakabilirsiniz. Ayrıca bu yeniayda evlilik, iş ortaklığı veya birileriyle iş birliğine giderek sorunlarınızı çözebileceğinizi düşünebilirsiniz. Bazılarınız ise bu yeniayda taşınabilir. 

Ay boyunca yurtdışı bağlantılı konular, seyahatler, dış ticaret mercek altında iken ayın ikinci yarısı ortaklaşa paylaşılan mallar ve paralar, maddi manevi alınan ve verilen destekler konuları destekleyici olacak. 

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında ask ve ebeveynlik konusunda çok daha dikkatli olmanızı gerektiriyor. İstenmeyen zamansız gebelikler söz konusu olabilir. 

Sevgili Akrepler, 17 Haziran’da Yay burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda bazı aksamalara gecikmelere yol açabilir. Dolunayın yöneticisi Jüpiter gerilediği için kredi, vergi iadesi, burs, sigorta gibi konular için bir süre beklemek zorunda kalınabilir. Daha uygun şartlar karşımıza çıkabilir. Aceleci olmayalım.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster