Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

13 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Yaylar, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton ile harcamalarınızın bütçenize uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem başlıyor olacak. 

Sevgili Yaylar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, kendinize dönme ve bir iç gözlem sürecidir. Artık bir miktar yalnız kalma ve iç sesinize kulak verme zamanı. Taşınma, ülke, şehir değiştirme, okul değiştirme gibi köklü değişiklikler yaşayanlarınız zaten maddi manevi yorgunlar, bir dinlenme sürecine ihtiyaç duyuyorlar. Bunları yaşamamış olanlarınız ise geçmişte yaşadıklarını, şimdiki duygularını, endişelerini gözden geçirebilir. 

KASIM 

Kasım yılın en çok para konuştuğunuz, kazanç ve harcama hesabı yaptığınız zamanı olabilir. Jüpiter ve Venüs’e teşekkür edeceğiniz bereketli şanslı bir dönem sizi bekliyor. Tadını çıkarınız. 

Sevgili Yaylar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay ile , iç dünyanızda henüz noktalanmayan bir sindirme adapte olma süreci yansıra , zihin-beden uyumunuz önemli olacak. 

Sevgili Yaylar, 26 Kasım saat 18:06 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, Venüs-Oğlak geçişiyle örtüşecek. Ne kazanıyoruz, nerelere harcıyoruz ve bütçemize göre hareket ediyor muyuz? 

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün ile bu süreçte yeni bir eve taşınmak ya da gayrimenkul alım satımı yaparken ekstra dikkatli olma gereği var. 

ARALIK 

Sevgili Yaylar, 12 Aralık İkizler burcunda oluşacak Dolunayda aile içinde bir mesele veya esinizle aranızda yaşanan bir anlaşmazlık gereksiz yere büyüyebilir. Siz de abartılı tarzda ele alabilirsiniz. kolaylıkla çözülecek bir konu çok değişik noktalara varan tartışmalar yaratabilir dikkat. 

Jüpiter. 2 Aralık’ta 3. evinizde yol almaya başlayınca artık para pul bereketi yerini iletişim, kısa seyahatler ile ebeveynler, kardeşler ile artan iletişime bırakıyor olacak. 

Sevgili Yaylar, 26 Aralık Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması 6 aylık süreçte kişisel kazanç ve harcamalarınızı doğru ve olması gerektiği şekilde olup olmaması ile ilgili etkilere sahip. 12 yılın en bereketli yılı biterken geleceğe dair projelerde çok daha dikkatli ve özenli olma gereği var. 

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun... 

YARIN: OĞLAK, KOVA, BALIK

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster