Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

6 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

AKREPLER - YÜKSELEN AKREPLER

YURT DIŞINDAN TEKLİF GELECEK 

OCAK 

Sevgili Akrepler 6 Ocak’ta Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması olumlu görünümleriyle birlikte sizleri özellikle ailenize karşı kendinizi ispat edeceğiniz, aileye dair bazı sorumluluklarınızın artacağı bir dönemi getiriyor. Önümüzdeki bir yıllık süreç sıkı çalışma, artan sorumluluk, ciddiyet içeren iletişim gerektiriyor 

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile ani sağlık konuları ya da değişen çalışma koşulları ile ilgilenmek söz konusu olabilir. 

Sevgili Akrepler, 21 Ocak’ta Aslan burcundaki Tam Ay Tutulmasının en önemli etkisi, özellikle iş ve kariyer alanında ilerleyerek kendinizi güvende hissetmek ve unvanınızı yükseltme arzusu olacak. Bu süreç bir şeyleri elde etmek adına bir şeylerden vazgeçme yeni bir sayfa açmadır. 

Ay boyunca ofisteki yer ve konum değişiklikleri ile kazançlar alanındaki güzel gelişmeler gündemin öncelikli başlıkları olacak gibi gözüküyor. 

ŞUBAT 

Sevgili Akrepler, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay ile yaşam yerinizde değişiklik yapma yönünde motivasyonlarınız artıyor. Yeniay sonrası bir aylık süreçte farklı bir yaşam sürmeye başlayabilirsiniz. 

Ayın özellikle ikinci yarısında sanki ebeveynlerinizle yeniden yaşamaya karar verebilirsiniz, birlikte yaşam başlamasa da yakınlarına taşınacak gibisiniz. 

Sevgili Akrepler, 19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunay, bir projenin, bir tezin, bir senaryonun yazılmaya başlanması, işin tüm detaylarıyla gözden geçirilmesi, eksiklerin tamamlanmasını içeren bir sürecin başlangıcını ifade ediyor. Yepyeni bir meşguliyet alanı ve ajandası sizi bekliyor olacak. 

MART 

Sevgili Akrepler, 6 Mart’ta Balık doğacak Yeniay, Merkür Retro’suna denk geliyor. Aşkta artan alınganlık ve yanlış anlamalar sağlam olmayan ilişkileri bu süreçte kökünden sarsabilir. Mevcut durumu bunaltıcı bulanlar ilişkisini bitirmeden yeni bir aşka yelken açabilir. 

5 Mart’ta başlayacak ve 28 Mart’ta sona erecek Merkür Retro’su ile aşkta iletişim ve empati bozulurken yanlış anlama ve gerginlikler artıyor. Ayrıca ebeveyn olanlarınız çocukları ile iletişimde sorunlu zamanlar geçirebilirler. 

6 Mart’tan itibaren 7. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile bazılarınız ani bir şekilde ortak olur ya da evlenirken bazılarınız da ani bir şekilde boşanmak ya da ortağından ayrılmak durumunda kalabilir. 

Sevgili Akrepler, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay da zaten sizi ve ilişkinizi sürekli bir sorgulama motivasyonuna getiriyor olacak. Bazılarınız bu Dolunayda, yasak bir aşka tutulabilir. Aşk adına gerçekten çok zor bir sınav sizi bekliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster