Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

10 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

YAYLAR - YÜKSELEN YAYLAR

KREDİ YA DA VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT 

OCAK 

Sevgili Yaylar 6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması ile kazançlar, harcamalar, bütçe, maddi güvence başta olmak üzere gündem finansal konular çevresinde olacak. Maddi açıdan daha garantili bir yaşam istiyorsanız gereğini yapmanız gerekecek. 

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile ani bir aşk ya da bebek haberi ile ayaklarınız yerden kesilebilir. 

Sevgili Yaylar, 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması, başkalarıyla olan bağımızı maddi-manevi anlamda güçlendirme arzumuzu vurguluyor. Ancak, biz de kaynaklarımızı doğru şekilde yönlendireceğiz. Har vurup harman savurmayacağız. Bu Tutulma, bir devrin bitimi, yeni bir sayfanın açılımı olarak önem taşıyor. 

Ay boyunca Mars enerjisi ile aşkta hareketli anlar sizi beklerken ebeveyn olmak isteyenleriniz de bekledikleri müjdeli haberi alabilirler. Ayrıca bu süreç dış görünüşünüze göstermeye başladığınız özenin geri dönüşlerini de bol iltifat seklinde alacağınız bir dönem. 

ŞUBAT 

Sevgili Yaylar, 5 Şubat saat 00:03 Kova burcunda doğacak Yeniay sizler için her alanda olumlu gelişmeleri, değişimleri müjdeliyor. Görünümleriyle birlikte ele aldığımızda Yayların yepyeni bir çevrede yaşamaları, bilgi ve deneyim sahibi olmaları, aradıkları mutluluğu bulmaları mümkündür. 

Ay boyunca Mars enerjisi ile önce aşk sonra iş diyecek gibisiniz. Bu öyle bir ay ki bir çalışıp beş kazanmak mümkün o yüzden askın yansıra işi de ihmal etmemek lazım. 

Sevgili Yaylar, 19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunay, adeta bir başak kadar analitik ve detaycı olmanıza sebep olabilir. Bu Dolunayda, hayattan zevk almanın yapılan işten tatmin olmanın tek yolu hak ettiğinizi düşündüğünüz karşılığı alabilmek. 

MART 

Sevgili Yaylar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür Retro’suna denk geldiği için, aile ve yakınlar arasında iletişim kazalarına dikkat edilmeli. Aileyi ilgilendiren önemli bir karar almak bu süreçte iyi bir fikir olmayabilir. 

5 Mart’ta başlayacak ve 28 Mart’ta sona erecek Merkür Retro’su ile ev ve yuva konularında acil olmayan her türlü alım satım, kiralama gibi kontratlardan kaçının. Ayrıca tadilat projelerinizi de Retro sonuna ertelemek iyi bir fikir olabilir. 

6 Mart’tan itibaren 6. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs İLE bazılarınız sağlık konusunda ani değişiklikler yaşarken bazılarınız iş yeri değişikliği yaşayabilir. 

Sevgili Yaylar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, dostlar, arkadaşlar, hedefler ve parasal konuları vurgulayacak. Aşk hayatınızla ilgili konularda sizi destekleyici bu Dolunay, farklı bir çevrede yeni biriyle tanışmanızı sağlayabilir. Hem aşkta hem işte dostlarınızdan, yakınlarınızdan destekler var. 

Ay boyunca işyerindeki trafik ya da sağlık konuları için harcanan eforlar sizi bir miktar yorsa da kök ailenizden alacağınız destekler ya da yakınlara yapacağınız küçük geziler size oldukça iyi gelecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster