Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

5 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

EKİM

Sevgili Teraziler, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde yaşadığınız evin sizin için uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem. Bazılarınız bu süreçte evlerini değiştirme kararlarının doğru olup olmadığını sorgulayacak 

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay kararların, durumun lehinize olacağını gösteriyor. Bu süreçte bir evlilik ya da ayrılık kararı söz konusu olabilir hangisi olursa olsun hayrınıza olacağa benziyor. Kararların odak noktası finansal durumlar olabilir. 

Sevgili Teraziler, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, ile bağımlılık içeren tüm ilişkiler testten geçeceğe benziyor. Bu süreçte sizlerin kendi ayaklarının üzerinde durmasını öneren evrene karşıt bir karar almanız sonradan zorlayıcı sonuçlar yaratabilir. 

KASIM 

Kasım yılın en aile gündemli zamanı olacağa benziyor. Kardeşleriniz hatta ebeveynleriniz için yapacağınız birçok şey olacak keza gerçek sevgiler emek ister. Bu süreçte ayrıca ailenize karsın alacağınız sorumluluklar sizi para kazanmak, gelirinizi arttırmak konusunda zorluyor olacak. 

Sevgili Teraziler, 12 Kasım’da Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketi ile kesişiyor bu dolunayda bazılarınızın ailesinden aldığı ya da onlar verdiği destekler konusunda aksamalar söz konusu olabilir. 

Sevgili Teraziler, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay kök aile ile ilişkiler vurgusunun sürmesini sağlarken bazılarınız ebeveynleri ya da kardeşleriyle yaşamaya başlayacakları yeni evlerine taşınabilir 

26 kasımda düz harekete geçen Neptün size bu süreçte yeni bir iş yeri kurmaktan kaçınılması gereken bir dönemi işaret ediyor. 

ARALIK 

Sevgili Teraziler, Jüpiter 2 Aralık itibariyle 4. Evde yol almaya başlayınca yeni bir mülk edinebilir ya da kiralayabilirsiniz. Ufukta taşınma var gibi gözüküyor. 

12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, bazı kararsızlıklara yol açsa da sonunda iş, yer, ülke çevre değişikliği gibi koşullar getiriyor. Mevcut olanların verdiği sıkıntılardan kurtulmanın yolu da bu değişikliğe sevgiyle yaklaşmak… 

Sevgili Teraziler, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, zaten ilerleyen süreçte mutlak bir adres değişikliği, yaşadığınız yer ve mekanla ilgili yeni gelişme ve değişimlerin işaretçisidir. Başka bir yere taşınabilirsiniz. Evinizi satabilirsiniz. 

Ayın sonlarına doğru aşkta sürprizler, güzel gelişmeler olabilir. 

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca aşacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster