Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

11 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Yaylar, 5 Nisan saat 11:50 itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, içimizdeki çocuğun kendini en güçlü şekilde ifade etme arzu ve isteğini körükler, ateşler ve öne çıkartır. Bu yönüyle hakikaten insanın kendini en iyi hissettiği zamandır 

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 1.evinizde olduğuna göre bu süreçte genel olarak ciddi miktarda artmış bereket ve fırsatlar içinde olabilir ancak bunu fark etmekte zorlanabilirsiniz. Kesinlikle değerlendirip tadını çıkarmanız gereken bir dönem. 

Sevgili Yaylar, 19 Nisan Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, sosyal hayatta birebir bağımız olan kişilerle (dostlar, arkadaşlar vb.) ilgili konuları güven, sadakat, empati ve zor günlerde can olma anlamında gözden geçireceğiz. 

29 Nisan’da başlayan Retro Satürn zamanı kazançlarınız dışında biraz da harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem olarak düşünülmeli 

Ay boyunca evlilik ve ortaklık alanı oldukça hareketli iken ya yeni ve daha güzel bir eve taşınmanız söz konusu ya da mevcut evinizde bir dekorasyon çalışması yapmanız. 

MAYIS 

Sevgili Yaylar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay hem ofiste hem de gündelik rutinde sizi verimlilik gerçeği ile yüz yüze getirecek. Verimli çalışmanın hem sorumlulukları hem de yetkileri paylaşmanın önemini anlayacaksınız. 

Ayın ilk iki haftası evlilik ve ortaklıklar alanı hareketli iken son iki hafta maddi manevi destekler, krediler, ödemeler alanı hareketleniyor. Mayıs ayında sağlığınız da ofisteki işler de gayet yolunda … 

Sevgili Yaylar, 19 Mayıs saat 00:12 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay da zaten size her şeyin bası sağlık dedirtecek deneyimler verebilir. Venüs sayesinde sağlıkta her şey hızla yoluna girecek. 

HAZİRAN 

Sevgili Yaylar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, evlilik ve ortaklıkları her yönüyle ele almanızı sağlıyor. Verimsiz, cansız, beraberlikler bu yeniayla nihayete ererken bazı ilişki hakkında hiç karşılıklı konuşamayanlarını bu süreçte konuyu masaya yatırıyor olacaklar. Çiftler için bu Yeniay, yeni kararlar getiriyor diyebiliriz. 

Ay boyunca haklar, sorumluluklar, ortaklaşa mallar, paylaşılan değerler alanı hareketli iken ortaklık ve evliliklerin ilgiye ihtiyacı olacak. 

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında gayrimenkuller, ev ve yuva konularında bazı yenilikler en başta zorlayıcı olabilir. 

Sevgili Yaylar, 17 Haziran itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay, sizi dediğim dedik tavrınızdan kurtulmak konusunda uyarıyor olacak. Bu Dolunayda konuşmak kadar dinlemeyi bilmek de önem taşıyor

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster