Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

12 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Yaylar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, maddi-manevi desteklerin, güvencenin önemine vurgu yapıyor. Bu süreç bizim sevdiklerimizin beklentilerini karşılamada ne kadar başarılı olduğumuzun yanı sıra almaya ihtiyacımız olan desteği bizim alıp alamadığımız da önemli olur. Bu süreçte kredi ya da vergi borcu olanlar ödemeler konusunda hassas ve dikkatli olmalılar. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak yurt dışı seyahatler, taşınmalar bazı sıkıntılara yol açabilir 

Ay boyunca yurt dışı seyahat, eğitim, taşınma gibi konular oldukça hareketli olacak, bu süreçte ailenizden, esinizden ihtiyacınız olan tüm desteği alacaksınız o yüzden endişelenmeyin. 

Sevgili Yaylar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, kazançlar ve harcamalar alanında gerçekleşerek bütçenizi yapılandırma, düzenleme ve bu konuda sorumlu davranmanın önemini işaret eder. 

AĞUSTOS 

Sevgili Yaylar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, yurt dışı, eğitim ve iş olanakları açısından getirdiği yeniliklerle moralinizi düzeltecek endişelerinizi azaltacak gibi gözüküyor. Güzel haberler sonrası tatile çıkmak, farklı yerler, ülkeler görmek isteyebilir ya da yerleşeceğiniz yabancı ülkeye taşınabilirsiniz. 

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen yurt dışında kurulacak yeni hayat, alınacak eğitim detayları ile ilgili geçecek gözüküyor. Bu siz değilseniz çocuğunuz da olabilir. 

11 ağustosta Jüpiter burcunuzda düzelince yeniden şans ve bereketle kutsanacağınız dönem de başlamış olacak. 

Sevgili Yaylar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay ile taşınma işi ciddiye binmiş mevcut çevre ve yakınlara özlem de erkenden başlamış olacak sanki. 

EYLÜL 

Sevgili Yaylar, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki birkaç gün boyunca iş yoğunluğunun artacağını gösteriyor. Yeni iş girişimleri, görüşmeleri gündemde olabilir. Bu yeni ay gayet olumlu etkiler içeriyor. 

Ay boyunca iş, itibar ve kariyer konuları oldukça önemli olacak, yeni bir çevreye kendinizi kabul ettirme cabası içinde de olabilirsiniz. Merak etmeyin yeni çevrenize tahmin ettiğinizden çok daha Çabuk alışacaksınız. 

Sevgili Yaylar, 14 Eylül saat 07:33 Balık burcunda oluşacak Dolunay, aile olarak yaşamı paylaşmanın kıymetini anlarken yeni eviniz yeni yerinize uyum gösterme çabalarınız gittikçe artıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster