Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

8 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Akrepler, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, size fırsatlarla geliyor. Yurt dışından iş teklifi alabilir, dış ticaret yapan bir firmada işe başlayabilir ya da akademik kariyerinizi tamamlama yolunda gereken adımları atabilirsiniz. Bazılarınız evlenecek, bazılarınız iş kuracak özellikle danışmanlık işlerinde başarılı olacak. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak iş ve kariyer alanında bazı iletişim kazaları, sistemsel sorunlar yaşamanız mümkün. 

Ay boyunca iş ve kariyer konuları hareketli iken tekliflerin ciddi kısmı ya yurt dışından ya da yabancı ortaklı ya da menşeili firmalardan gelecek gibi gözüküyor. 

Sevgili Akrepler, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulmasında, ebeveynleriniz, kardeşleriniz konusunda sorumluluklarınız artabilir. 

AĞUSTOS 

Sevgili Akrepler, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile dış dünyaya ve diğer insanlara kendinizi kabul ettirme isteğiniz giderek artıyor. Zaten bu Yeniayın iş, kariyer ve itibar alanında yoğun etkili. Henüz arzu ettiğiniz iş teklifini alamamış hissedenleriniz varsa işte zamanı geldi. 

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen iş ve kariyer konuları ile alakalı konular ve gündemlerle dolu. Halihazırdaki işinizden çok iyi kazanacağınız bir iş teklifi ya da terfi alabilir, nihayet kendiniz başarılı hissedebilirsiniz. 

11 ağustosta Jüpiter yayda düzelince bu süreçte yeni kazanç kaynakları bulabilirsiniz. Fırsatlar ayağınıza gelebilir. 

Sevgili Akrepler, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatı-sorumluluklar-başarılar derken yorulan beden ve ruhun dinlendirilmesi yönünde sizi uyarıyor. Ona yetişeyim, bunu 

başarayım, aman yükseleyim demek bir yere kadar. Şimdi hoşunuza gidecek bir şeyler yapmak, rutinden uzaklaşmak vaktidir. 

EYLÜL

Sevgili Akrepler, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, Zihninizin yepyeni fikir, plan ve hayallerle olacağı bir dönem getiriyor olacak. Bu Yeniayda kendinizi, dış görünüşünüzü çok daha fazla önemseyecek çok daha bakımlı olma çabasına girişeceksiniz. 

Eylül ayı boyunca yılın sosyal zamanlarını geçirecek olabilirsiniz. Sürekli davet alacak ya da davet edecek gibisiniz. Uzun zamandır görmediğiniz kim varsa bu süreçte görüşebilirsiniz. 

Sevgili Akrepler, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay, aşk, sevgi ve çocuklarınıza dair konularda daha derin düşünmeye yöneltebilir sizi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster