Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

3 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Teraziler, 5 Nisan saat 11:50 itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, yine sizi yeni bir ilikiye ya da mevcut ilişkinin yenilenmesine motive ediyor olacak. Bu süreç problemli ilişkiler için adeta felaketten önce son çıkış gibidir. 

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 3. evinizde olduğuna göre bu süreçte ebeveyn ve kardeşlerle daha sık görüşebilir daha çok paylaşabilirsiniz. 

Sevgili Teraziler, 19 Nisan itibariyle burcunuzda ikinci kez oluşacak Dolunay ile artık yaşamınızda yapmayı istediğiniz ya da yapmanız gereken değişikliklerin size evren tarafından çok daha çarpıcı olarak gösterileceği bir zaman geliyor olacak. Bundan sonraki akış tamamen bu dönemlerde alacağınız kararlar etrafında oluşacak. 

Ay boyunca yurtdışı seyahatleri, yabancılarla ilişkiler ve yüksek eğitim alanı hareketli ancak ayı özel ve güzel kılacak gelişmeler evlilik ya da ortaklıklar alanında olacak. 

29 Nisan’da başlayan Retro Satürn zamanı ev ve yuvaya dair ya da sahip olduğunuz gayrimenkullere dair bazı sorunlu durumlar söz konusu olabilir. 

MAYIS 

Sevgili Teraziler, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay ile artık daha iyi bir yaşam sürme isteğiniz artıyor olacak. Mevcut yaşamınızda sizi kısıtladığını düşündüğünüz kişiler ve şeylerden nasıl kurtulabileceğinizi düşünmeye başlarsınız, bu arada alacaklarınız ve borçlarınız konusunda da daha hassas olacağınız bir dönemdesiniz. 

Ayın ilk iki haftası yurtdışına dair konular gündemdeyken son iki haftası iş ve kariyer alanındaki haraketlilik yeni teklifler, projeler söz konusu. Evlilik ve ortaklıklar, paylaşılan değerler ise bu ay mutluluk ve huzurun kaynağı olacağa benziyor. 

Sevgili Teraziler, 19 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Dolunay, paylaşılan değerler konusuna vurgu yaparken ilişkide sürekli alan ya da veren tarafta kalmanın olmaması gerektiğine vurgu yapıyorlar. 

HAZİRAN 

Sevgili Teraziler, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, iş ve kariyer olanaklarının yurtdışı ayağına vurgu yapıyor. Bazılarınız bu süreçte yurt dışında iş bulabilir ya da yabancı menşeili firmalarda çalışmaya başlayabilir. 

Öte yandan ay boyunca iş anlamında oldukça hareketli ve sosyal olacaksınız. İş için yapılması gereken yurtdışı seyahatler yurtdışından alınması gereken malzemeler söz konusu olabilir. 

Sevgili Teraziler, 17 Haziran’da Yay burcunda oluşacak Dolunay, iş ve kariyer alanının yurt dışına taşırken bazı gecikmeler olabileceğini bildiriyor. Ancak teklif aldıysanız bir süre de alsa işe kabul edileceksiniz ancak taşınmanız biraz zaman alabilir. 

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında sağlık konusunda çok daha dikkatli olmanızı gerektiriyor

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster