Ana SayfaGündem2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3

2 / 13
2019 Türkiye Astroloji Ajandası-3
19 Aralık 2018 - 09:22 www.finansgundem.com

TERAZİLER - YÜKSELEN TERAZİLER

HAYATINIZI KÖKTEN DEĞİŞTİRECEK KARARLAR ALMAYA HAZIR OLUN 

OCAK 

Sevgili Teraziler 6 Ocak Oğlak burcundaki Kısmi Güneş Tutulması ile aile hayatınızda önemli gelişme ve değişmelerin ilk adımları atılıyor olacak. Evli ancak sorunlu bir ilişkide olanlarınız bu tutulma sonrası ayrılığa dair önemli kararlar alırken bekar olanlarınız yuva kurma yolunda önemli adımlar atabilirler. 

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs de tutulma etkisini güçlendirecek şekilde evlilik ve ortaklık evinizde harekette olacak ve ani ayrılık ya da ani birliktelik kararlarının yolunu açacak olabilir. 

Sevgili Teraziler, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının en önemli etkisi, artan güvenlik arayışıdır. Bu arayış iş hayatınızdan aşk hayatınıza en önemlisi sosyal çevrenize dek uzanır. Bu süreçte güveninize layık olmadığını düşündüğünüz herkesi hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. 

Ay boyunca evlilik ve ortaklık konuları hareketli iken huzur için sığınılacak alan kardeşler ve ebeveynler olacak gibi gözüküyor. 

ŞUBAT 

Sevgili Teraziler, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, bazılarınız için yasak bazılarınız için de sıra dışı bir aşkın işaretçisi, bu süreçte ilişkisindeki yükleri artık taşıyamayacağına karar verenler için de ö özgürlüğün habercisi. 

Ay boyunca kök aileden gelecek güzel destekler sayesinde ev ve yuva çok daha huzurlu ve sorunsuz olacak gibi gözüküyor. 

Sevgili Teraziler, 19 Şubat’ta sevgililer günü sonrası yaşanacak Başak burcu Dolunayı, sonrasında gitmek mi kalmak mı daha iyi sorularının sorulduğu bir dönem olabilir. Yaşanılan sıra dışı aşkın istekleriniz mi yapacaksınız yoksa mevcut halinizde mi kalacaksınız buna karar verecek gibisiniz. 

MART

Sevgili Teraziler, ay boyunca aşkta yaşayacağınız güzel ve tatmin edici olaylar sizi ya da sevdiğinizi aşırı cömert kılabilir. Sevmek ve paylaşmak ne kadar şahane olsa da fazla vermenin ilişkiyi hiç de sağlıklı bir yöne götürmediğini bilme gereği var. 

6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle kavuşumda olacak bu yeni ay gündelik stresleri yönetmenin zor olduğu hatta sağlık konularının gündeme geldiği bir süreci işaret ediyor olabilir. 

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile sağlık konusunda acil olmayan her türlü müdahaleden kaçının. Ayrıca ofiste bazı iletişim sorunları, sistemsel aksaklıklar söz konusu olabilir. 

6 Mart’tan itibaren 8. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile bazılarınız emekli maaşı ve ikramiyesine bazılarınız da miras ya da primlerin kazançlarına sahip olacak 

Sevgili Teraziler, 21 Mart Dolunayı, yaşamınızı kökten değiştirecek kararlar aldırmaya geliyor. Bu süreçte sadece siz değil ilişkileriniz de etkilenecek, bazılarınız yepyeni başlangıçlar adına mevcudu finalize ediyor olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster