Ana SayfaRöportajlarŞahin Sucukları'ndan dev adımlar---

Şahin Sucukları'ndan dev adımlar

5 / 11
Şahin Sucukları'ndan dev adımlar
06 Mayıs 2014 - 09:23 www.finansgundem.com

“2014 SONUNDA YÜZDE 20’YE KADAR BİR ORTAK ALMA SÖZ KONUSU OLABİLİR”

-Yakın dönemde planlarınızda bir ortaklık veya bir satın alma var mı?

Salih Fazlıoğlu:  Şimdi bizim sektördeki değerli firmalarımıza bu tür ortaklık teklifleri gelir ve biz de kulak kabartırız. Bize de ciddi teklifler geldi. Genellikle yurt dışından Kuveyt ve Arap merkezli, ayrıca Avrupa ve Amerika'dan. Bir kere bizim gururumuz çok okşandı, hoşumuz gitti. Ortaklık yapmak, Türkiye’ye faydalı olmak ve sermaye getirmek bizim için çok önemli çünkü. Bu büyük değerleme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu durağana çevirdiği bir dönemde bu teklifler tabi ki hoşumuza gitti. Ama biz ticaret adamıyız ve Kayseriliyiz işin kötü tarafı. Biraz gücümüz yerindeyse iyi şeyler yapmayı istiyoruz. Ucuza da gitmek istemiyoruz. Çünkü Türkiye’de çok şey değişiyor.

Bu konuşmalardan bir ciddiyet çıkarsa evet 2014 sonunda yüzde 20’ye kadar bir ortak alma söz konusu olabilir. Fakat biz o arkadaki hayallerimizi yaptığımız zaman daha fazla bir şey satmamız ciddi maddesel zarar verir. Sonuçta ticaret yapıyoruz. İyi yapacağız, doğru yapacağız ve güvenilir olacağız. Halkımızın bize sunduğu ekmeği adam gibi yemeyi başarırken, onların verdiği paranın karşılığını da mutlaka vermek zorundayız. Eğer bu güvenilmezlikleri sağlayarak gidersek de,  bu şirket çok büyüyecek bence.  Görüştüğümüz firmalar içerisinde bir iki tanesiyle çok ciddi masadayız. Bazı şeyleri açık ettiğimizde pazarlık gücümüz zayıflıyor. Şimdi söylemek istemiyorum, olduğu zaman ilk sizlerle paylaşacağız.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster