Ana SayfaRöportajlarŞahin Sucukları'ndan dev adımlar---

Şahin Sucukları'ndan dev adımlar

10 / 11
Şahin Sucukları'ndan dev adımlar
06 Mayıs 2014 - 09:23 www.finansgundem.com

KAYSERİ'DE BU YATIRIMI YAPACAK BİZDEN BAŞKA KİMSE YOK

-Bu yeni kurulacak olan fabrikanız tam olarak ne zaman hizmete girecek?

Mustafa Demirpalta: Neticede 2015 yılının sonunda faaliyete geçmiş oluruz. Bu yeni açılacak fabrikamızın bir özelliği de şu; Mimar Sinan Organize Sanayi Bölge’sinde hem kesimhane hem üretim tesisi. Yaklaşık 63 bin metrekare arsamız var. Üzerine yaklaşık 45 bin metrekarelik inşaatına başladık ve yüzde 60 seviyesinde tamamlandı. Şu anda da devam ediyor. Tabi finans kaynakları şu anda bizim için çok önemli.

Eğer yabancı ortak gelirse yılbaşı biter. Gerçekten biter çünkü işin kaba inşaatı tamam. Neticesinde bundan sonrası kolay.  Bizim buradaki yatırımımız bugünkü fiyatlarla yaklaşık 40 milyon liralık bir yatırım. Kayseri’de 40 milyon liralık bu yatırımı yapacak başka kimse yok. Aslında herkesin gücü yeter ama bu tür yatırım yapmak için müracaat eden olmamış. Bizim bu işin dışında başka bir işimiz yok. Biz tüm iş gücümüzü ve işimizden kazandığımızı geçmişte de markaya yatırdık, şimdi de markaya yatırıyoruz. Bizim elimizde bir tek Şahinimiz var, fabrikamız var ve çok iyi bir dağıtım ağımız var. Onun dışında kimsemiz yok.

-Ne kadar bayiniz var?

Mustafa Demirpalta: Yaklaşık 70’e yakın bayimiz var. Bunlardan 3 tanesi İstanbul’da. Diğerleri öbür şehirlerde ve buralardan da tüm Türkiye’ye dağıtım yapılıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster