Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

7 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

YILAN BURCU 2020

1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013... yıllarından birinde doğduysanız Yılan burcusunuz..

Sizin için bu yıl fırsatlarla dolu bir yıl olacak ve elde etmek istediklerinizi alabileceksiniz. Geçtiğimiz yıl yaşadığınız pek çok sıkıntıyı geride bırakabileceksiniz artık. Geçmişi unutup, gerekli dersleri alarak önünüze bakabilirsiniz. Bu sene kendinizi daha özgür hissedebileceğiniz için istediklerinizi yapma konusunda daha rahat olacağınız bir dönem olacak. Yalnız fazla kıskançlıktan uzak durmaya çalışın.

AŞK

Bu yıl her zamankinden fazla duygusal olabileceğiniz bir yıl..Ailenizle ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeye çalışın. Eğer bekarsanız, karşınıza sizi anlayan, size benzeyen birinin çıkma şansı var, değerlendirin. Ancak her türlü ilişkinizde istikrarlı ve sadık olmaya çalışmalısınız. Böyle davrandığınız zaman tüm ilişkilerinizin çok daha güzel yol aldığını göreceksiniz. Evli iseniz bu yıl tartışmalarınızı gereksiz kavgalara dönüştürmemeye çalışın..biraz anlayış, biraz özveri ilişkinizi farklı boyuta getirebilecektir..

KARİYER

Bu sene işinizde yükselme şansınızın olduğu bir yıl… Pek çok güzel fırsatla karşılaşabileceksiniz. Siz de kendinizi pek çok konuda yeterli ve iyi hissedeceksiniz. Kendinize yatırım yapmak içinde harika bir dönemdesiniz. Farklı uğraşlar edinebilir ya da kariyerinizi destekleyecek yeni eğitimler alabilir bilgi birikiminizi çeşitlendirerek rakiplerinize karşı üstünlük elde edebilirsiniz. Yıl boyunca çok çalışabilirsiniz ama bu size iyi gelecek. Beklediğiniz terfi kapıda.

PARA

Küçük harcamalar dışında dikkatli olmanızı öneriyoruz. Dengede kalmaya özen göstererek gereksiz harcamalardan ve risklerden uzak durunuz..

SAĞLIK

Bu sene biraz yorgun hissedebilir, daha fazla uykuya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu da demek oluyor ki yemenize, içmenize ve uyku düzeninize özen göstermelisiniz..Yıl boyunca enerjiye ihtiyacınız olacak bu nedenle genel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yaptırmanız gereken sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırın, sporu hayatınızda mutlaka bulundurun ancak ağır ve riskli sporlardan uzak durun…

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Atacağınız tüm adımlarda temkinli olmanız gereken bir dönem.

ŞUBAT 2020; Para konusunda şanslı olabileceğiniz bir ay, değerlendirin..

MART 2020; Hızlı kararlar vermeniz gerekebilecek bir ay..

NİSAN 2020; Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirebileceğiniz zamanlar.. Kaçırmayın..

MAYIS 2020; Önemli kararlar alabilirsiniz, yeni bir aşk başlayabilir..ancak kararlarınızda acele etmekten uzak durun..Her konuda dikkatli olmanızda fayda var..

HAZİRAN 2020; Biraz zorlanabileceğiniz bir ay olabilir.

TEMMUZ 2020; Bu ay yapacağınız pek çok şey geleceğinizi etkileyebilecektir. Olumlu veya olumsuz. Siz olumluya yönelmeye çalışın..

AĞUSTOS 2020; Yeni yatırımlar veya girişimler için uygun zaman..

EYLÜL 2020; Biraz inişli, çıkışlı bir ay olabilir. Fevri olmaktan uzak durun..

EKİM 2020; Makul ve akışta olmaya özen gösterin..

KASIM 2020; Aşk kapıda..sosyal olabileceğiniz ve romantizm dolu bir ay..evli çiftler bebek sahibi olabilirsiniz.

ARALIK 2020; Aileniz ve sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz zamanlar..

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster