Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

4 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

KAPLAN BURCU 2020

1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010...yıllarından birinde doğduysanız Kaplan burcusunuz..

Bu yıl; yaratımlar, değişiklikler, dönüşümler senesi sizler için. İnandığınız şeyleri gerçekleştirebileceğiniz bir yıl olacak. Yapmak istedikleriniz için fırsat çıkmasını beklemeden, siz kendi kendinize gideceğiniz yolu yaratmaya çalışın. Azimli ve dirençli olursanız, arzu ettiğiniz değişimi gerçekleştirebileceksiniz. Büyüleyici cazibeniz, otoriter ve güçlü havanız, hırsınız ve kararlığınız da elde etmek istediklerinizi ele geçirmenizi sağlayacaktır.

AŞK

Bu yıl havada aşk kokusu var. Kalbinizde, aklınızda daha önce hiç olmadığınız kadar tutku ve aşk dolu olacak. Bekarsanız, dürüst olun ve kişilik özelliklerinizin çoğunu paylaşan birini partner olarak bulmaya çalışın. Sizi ancak böyle zeki, hırslı, otoriter ve cazibeli biri mutlu edebilir. Geçmişinizden ders alarak, daha önce yaşadıklarınızda romantik olsun olmasın, sizi başarısız kılan nedenleri hatırlamaya çalışın, ders çıkarın ve bunları tekrar etmekten kaçının. Bu yıl iyi ilişkiler için şanslı bir yılınız ancak acemiliklerden de kaçının. Size zarar veren veya sinirlendiren, geren insanlardan uzak durun. Size katma değer sağlayacak insanlarla birlikte olmaya özen gösterin. Dikkatli ve dürüst olmak bu yıl dikkat etmeniz gereken iki kelime. Sadece etrafınıza değil öncelikle kendinize dürüst olursanız şans sizden yana ve aradığınız aşk da kapıda.

KARİYER

Bu yıl Kaplanlar, şimdiye kadar göstermiş oldukları çabalarının karşılığını alabilecekler. Vazgeçmeden bu çabalarınıza devam edin. Geçmişten gereken dersleri alıp, önünüze bakın. Karşınıza beklemediğiniz fırsatlar, size yardımcı olabilecek veya fikir verebilecek insanlar çıkabilecek. Hayalini kurduğunuz şeylere kavuşabileceksiniz. Ancak eğer işinizden memnun değilseniz, işyerinizi, işinizi veya kariyerinizi değiştirmek için de uygun bir yıl içinde olacaksınız. Yeter ki ne ile mutlu olacağınızı bilin ve onu yaratın.

PARA

Geçtiğimiz yıl muhtemelen başkaları için oldukça fazla harcama yaptınız. Başkaları için bir şeyler yapmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz ancak biraz da kendinize bakmanın zamanı geldi. Para konusunda pek sıkıntınız olmaz ancak yine de dikkatli olmanızda ve her isteyene yardım etme konusunu abartmamanızda fayda var…

SAĞLIK

Bu yıl sağlığınıza özen göstermelisiniz diyoruz. Yıl boyu aktif olacağınız için enerjiye ihtiyacınız olacak. Sizi temsil eden kemikleriniz ve başınız; bu nedenle kemiklerinize ve ruh sağlığınıza ayrıca dikkat etmelisiniz. Dinlenmeye ve spor yapmaya özen gösterin. Sindirim sisteminizde sorun yaşamamak adına stresten ve gerginliklerden uzak durun. Nefes çalışmayı ve meditasyon yapmayı ihmal etmeyin.

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Sizin için hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğu kararını vermekte zorlanacağınız bir ay. Dikkatli olun…

ŞUBAT 2020; Biraz sıkıntılar devam edecek ama sizin altından kalkamayacağınız kadar değil. Hislerinize güvenin.

MART 2020; Ekip çalışmasına ihtiyaç duyacaksınız. İyi bir takım oluşturabilirseniz istediğiniz yönde ilerleyebilecek, sonuca ulaşacaksınız.

NİSAN 2020; Risklerden uzak durun. Yanlış yatırım yapmamak için iyi araştırın, iki kez düşünün ve kimseye güvenmeyin.

MAYIS 2020; İlişkilerinizi iyileştirebileceğiniz, aile ilişkilerini düzenleyebileceğiniz kısaca birlikteliklerinizin tadına varacağınız bir ay…

HAZİRAN 2020; Bol seyahat yapabileceğiniz, değişik alternatiflerle karşılaşabileceğiniz günler…

TEMMUZ 2020; Çok meşgul olacağınız, koşuşturmalı bir dönem…

AĞUSTOS 2020; Ay boyunca sabırlı olmanızda, strese girmemenizde ve risklerden uzak durmanızda fayda var. İlişkilerinizde daha net olmalı, ne istediğinizi veya anlatmak istediğinizi net olarak ifade etmelisiniz.

EYLÜL 20220; Hasat zamanı. Çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

EKİM 2020; Yeni yatırımlar için araştırma yapmak veya uygun olanlara başlamak için iyi bir dönem.

KASIM 2020; Önceliği kişisel yaşamınıza vermeniz gereken bir ay..kendinizi gözlemleyebilir, sağlık kontrollerinizi yaptırabilir veya hayatınızda farklı alan açmak, anlam yaratmak için ara vermeniz gereken dönem...

ARALIK 2020; Yeni projeler üretmek, geliştirmek için mükemmel zamanlar. Ancak yeni tanıdığınız veya tanıyacağınız insanlara güvenmekte acele etmeyiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster