Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

5 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

TAVŞAN BURCU 2020

1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011... yıllarından birinde doğduysanız Tavşan burcusunuz.

Siz samimi, şefkatli ve yerinde duramayan Tavşan burcu insanları olarak, geçen yıllarda başlamış olduğunuz işlerinize devam edebilir ve hedeflerinizi bu yıl gerçekleştirebilirsiniz. Ancak şimdiye kadar üzerinde çalıştığınız konuları detaylandırarak araştırmanızda da fayda var. Bu yıl oldukça fazla efor sarfedeceğiniz ve çok çalışacağınız bir sene olacak. Kendinizi geliştirmeye ve yeni şeyler öğrenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olabilecektir.

AŞK

Hayalini kurduğunuz kişiyi bu yıl bulmak için boşuna aramayın. Zaten ideal kişiyi bulmak da her zaman mümkün değildir. Beklentilerinizi gözden geçirerek, olabilecekler üzerinde düşünmenizde fayda var. Birlikte olabileceğiniz birini de kriterlerinize uymuyor diye terk etmek yalnızlığa davetiye çıkarmanıza neden olacaktır. Ancak zaten zor yürüyen bir ilişkiniz var ve mutlu değilseniz o zaman ilişkiyi sonlandırmak için iyi bir yıl. Ama bitirmeden önce iyi düşünüp gerçekten bunu istediğinizden emin olun. Belki ilişkiniz için yapabileceğiniz bir şeyler olabilir… Sürpriz seyahatler, küçük romantik kaçamaklar veya farklı değişiklikler ilişkinizi canlandırıp, renklenmesini sağlayabilir.

KARİYER

Bu yıl çok çalışacağınız bir yıl olacak. Kariyer hedeflerinize ulaşabilmeniz ve işinizde yükselebilmeniz için sizi rakiplerinizden üstün kılacak, ayıracak değişik bilgi ve beceriler edinebileceğiniz güzel bir yıl bekliyor sizleri. Yani kendinize yatırım yapmak için uygun dönemdesiniz. İş arkadaşlarınızla işbirliği yapmaktan korkmayın, bu yıl belki de en büyük destekçiniz ve yardımcılarınız onlar olacaklar.

PARA

Bu sene özellikle gereksiz para harcamak yerine, var olan borçlarınızdan kurtulmaya çalışın. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamak yerine de tasarrufa yönelerek geleceğinize yatırım yapmayı deneyin. Olan borçlarınızdan kurtulmaz ve bir köşede zor günler için kullanabileceğiniz birikim yapmazsanız sizi strese sokabilecek durumlarla karşılaşabilir, hem maddi durumunuzu, hem de sağlığınızı bozabilirsiniz..özetle hayatınızda dengeyi sağlamaya çalışınız..

SAĞLIK

Bu sene sizlere önerim stresten uzak durmanız. Bunun için her türlü nefes tekniklerinden yararlanabilir, açık hava sporları yapabilirsiniz ve özellikle meditasyon yapmayı ihmal etmeyin diyoruz. Beslenmenize, uykunuza ve sinir sisteminize gerekli özeni göstermeyi ihmal etmeyin ve mutlaka aktif olmaya çalışın..

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Sizin için harika bir ay. Şans ve mutluluk sizlerle… Keyfini çıkarın.

ŞUBAT 2020; Yapacağınız hareketlerde ve alacağınız kararlarda temkinli olmanız gereken bir ay. Dikkatli olmanız halinde bir sıkıntı yaşamazsınız.

MART 2020; İlişkilerinizde dikkatli olun… Söylediklerinize özen gösterin ve herkese güvenmeyin..

NİSAN 2020; Bazı engellerle karşılaşabilirsiniz ancak bunlar aşamayacağınız şeyler değildir.

MAYIS 2020; İşinizde artış olabilir ve siz daha fazla çalışabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat.

HAZİRAN 2020; Beklenmedik değişiklikler ve başlangıçlar olabilir..sürprizlere açık olunuz.

TEMMUZ 2020; Kararlılığınızı göstermeniz gereken günler..konuşmak yerine yapın.

AĞUSTOS 2020; Sabrın sonu selamettir. Çalışmalarınızın verimini alabileceksiniz.

EYLÜL 2020; İlişkilerinize ve davranışlarınıza dikkat edin. Tartışmalara girmekten kaçının. Risklerden ve ağır sporlardan uzak durun..

EKİM 2020; Aşk zamanı..Belki aradığınız gerçek aşkı bulacaksınız..romantizm ve tutku dolu bir ay..

KASIM 2020; Her türlü riskten uzak durun..olanı korumakta fayda var..

ARALIK 2020; Parlayacağınız bir ay. Refah ve mutluluk sizlerle olacak..

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster