Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

10 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

MAYMUN BURCU 2020

1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016...yıllarından birinde doğduysanız Maymun burcusunuz..

Doğal yapınız çok zeki ve çok hareketlidir. Ve bu yıl size hoşlandığınız gibi hareketi getiriyor..Bu sene sizin daha iyimser olacağınız bir yıl olacak ve geçmiş son birkaç yılınıza göre daha kıpır kıpır olacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirebilirseniz tatmin edici sonuçlar elde etmeniz de olası. Ve bu yıl geçmişe göre kendinize daha fazla yatırım yapabilecek, yeni şeyler öğrenebilecek ve kendinizi geliştirerek heyecan dolu günleri yaşamak için hazır olacaksınız…

AŞK

Zor birisiniz. Ancak doğal çekiciliğiniz ilişki kurmanızı kolaylaştıryor. İlişkilerinizde biraz daha mütevazı ve anlaşılabilir olursanız daha düzgün birliktelikler yaşayabileceksiniz. Belki bu yıl iletişim becerilerinizi geliştirmek için hafta sonu kurslarına katılabilir hem eğlenebilir hem de kendinizi geliştirmiş olursunuz. İlişki durumunuzda ise yıl boyu kontrol sizde olacak..İtici olmamaya ve dürüst olmaya özen gösterin. Fazla zorlamamaya çalışın..

KARİYER

Bu yıl sizden talep edilmeden sizin talip olacağınız pek çok iş, sonradan başınızı ağrıtabilir. Bu nedenle hevesli olduğunuz herhangi bir konuyu üstlerinize haber vermeden ya da çok iyi araştırmadan kabul etmeyin veya hevesli olmayın. Mükemmel yaratıcılığınızdan ve zekanızdan da işler sarpa sarmadan yararlanmaya çalışın. Yoksa geç kalabilirsiniz… Ve bu sene yine ilişkilerinize dikkat ederek iş arkadaşlarınızla iyi iletişim kurmaya çalışın, düşman kazanmak size çok şey kaybettirir. Ve kuracağınız her türlü iyi ilişki size sorunsuz ve düzgün bir kariyer şansı getirecek..bir başka konu da aile ve iş ilişkilerini birbirine karıştırmayın..

PARA

Siz para konusunda oldukça güzel fikirler üreten yaratıcı zekaya sahipsiniz..bu yılda hobilerinizi bile paraya çevirme şansınızın olduğu dönem olacak. Hem keyifli zaman geçirecek, hem de para kazanabileceksiniz. Yine bu sene boyunca para kazanmanıza yardım edecek pek çok fırsat çıkacak önünüze… Yararlanmaya bakın.

SAĞLIK

Kronik sağlık sorunlarınız yok ise bu yıl sizi zora sokacak herhangi bir problem yaşamazsınız. Ancak rutinlerinizi yerine getirerek, kontrollerinizi yaptırın, sindirim sisteminize, uyku düzeninize dikkat edin.. Depresyondan uzak durmak için açık hava sporları yapmaya çalışın ama ağır ve riskli sporlardan da uzak durun..

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Birikmiş sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var..

ŞUBAT 2020; Herhangi bir girişimde bulunmadan önce yeterli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olup olmadığınızdan emin olun..değilseniz donanımınızı güçlendirmeye çalışın..

MART 2020; Çifte şansa sahipsiniz. Ay boyunca hem aşk da hem de kariyerinizde şanslısınız..yararlanmak size kalmış.

NİSAN 2020; Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz…zor durumda kalmamak için dikkatli olun..

MAYIS 2020; Dikkatli olmanız gereken günler.

HAZİRAN 2020; Size iyi gelecek değişiklikler başlıyor..

TEMMUZ 2020; Hedeflerinize ulaşana kadar pes etmeyin..çalışmaya ve cesur olmaya devam edin..

AĞUSTOS 2020; Dedikodulardan ve gereksiz insanlardan uzak durmaya çalışın..

EYLÜL 2020; İnişli çıkışlı bir ay. Ancak zorluklar kısmında yalnız olmayacaksınız..Arkadaşlarınızın desteği yanınızda olacak..

EKİM 2020; Aile ve arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde güzel bir dönem..ve yalnızsanız kalbinizi çarptıracak aşk kapıda.

KASIM 2020; Rahat nefes alabileceğiniz bir ay beklemekte. Hem aşkta hem de kariyerinizde güzel günler var..

ARALIK 2020; Söylediklerinizde ve davranışlarınızda net olmaya çalışın..bu olası anlaşmazlıkları ortadan kaldıracaktır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster