Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

13 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

DOMUZ BURCU 2020

1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019...yıllarından birinde doğduysanız Domuz burcusunuz..

Çalışkan Domuz burçları bu yıl yine oldukça üretken olacaksınız. Aynı zamanda özgür hissedebileceğiniz, arkadaşlarınızla daha fazla birlikte olabileceğiniz bir yıl olacak..Karizmatik ve arkadaş canlısı olacaksınız ve bu durumda hayatınızın pek çok alanını güzelleştirebilecek..nazik ve yardımsever halinizi sürdürmeye devam edin siz kazançlı çıkacaksınız..

AŞK

Evli iseniz, ilişkiniz sorunsuz ve rahat bir şekilde devam edecek..eşinizle oldukça uyumlu bir ilişki içinde olacaksınız..İlişkinize heyecan katmak isteyebilirsiniz bu da besleyeceği için yararlı olacaktır..hayal gücünüzü çalıştırmanızda fayda var..bekarsanız ve ilişki arıyorsanız, bu yıl ciddi düşünebileceğiniz bir yıl değil ancak küçük kaçamaklar ya da rahat hissedebileceğiniz ilişkiler sizi mutlu edecektir. Ailenize zaman ayırmaya çalışın..

KARİYER

Her zaman hırslı olmayan yapınızın aksine, bu yıl işyerinde daha hırslı hissedeceğiniz bir yıl olacak..ve bu durum da size arzu ettiğiniz yükselmeyi getirebilecektir. Kuracağınız her türlü iyi ilişki terfi konusunda size yardımcı olacaktır. İş arkadaşlarınız ve üstlerinizle tartışma yaratabilecek ortamlardan uzak durmaya çalışın. Siz sorumluluk almaktan kaçınmazsınız ve bu yıl da size ekstra sorumluklar getiriyor..

PARA

Finansal olarak iyi şansa sahip olabileceğiniz bir yıl.. Kazandığınız parayı görüntünüzü değiştirmek veya yeni kıyafetler almak için fazlaca kullanabilirsiniz..yine de dikkatli harcamanızda yarar var..kazandığınızdan fazlasını harcamamaya dikkat edin..

SAĞLIK

Bu sene her zamankinden daha fazla dikkat edin yediklerinize, içtiklerinize ve yaptıklarınıza. Vitaminlerinize, beslenme alışkanlıklarınıza özen gösterin. Sağlık kontrollerinizi mutlaka yaptırın. Dengeli beslenip, sporu hayatınızdan çıkarmamaya gayret edin..

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Biraz kararsızlık yaşayabileceğiniz bir ay..

ŞUBAT 2020; İşlerinizin yoluna girmeye başlayacağı günler.. Bir şeye başlamak veya geliştirmek için uygun zamanlar..

MART 2020; Uygulama değil ama planlama yapmak için uygun bir dönem..

NİSAN 2020; Bazı karışıklıklar veya zorluklarla baş etmeniz gerekebilir ancak üstesinden gelebileceksiniz..Kararlı olun..

MAYIS 2020; Herşeyin, herkesin size karşı olduğunu düşünebileceğiniz bir ay..ama böyle değil ve siz bunun farkında olabileceksiniz..panik yapmayın..

HAZİRAN 2020; Çalışmaya devam edin.. Sonuçlarını hemen alamayabilirsiniz ama kendinize güvenmekten vazgeçmeyin..

TEMMUZ 2020; Aklınıza koyduğunuz herşeyi elde edebileceğiniz, coşkunuzun ve azminizin doruğa çıkacağı bir ay..

AĞUSTOS 2020; Yenilikler veya değişiklik yapmak için fazlaca istek duyacağınız bir ay.. İşinizi veya evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Maceraperest bir duygu içinde olacaksınız..Dikkatli olmanızda fayda var..

EYLÜL 2020; Herşey istediğiniz, planladığınız gibi olacak.. İstikrarlı olmaya devam edin.. Mutluluğu yakalayacaksınız..

EKİM 2020; Sosyalleşmek için uygun bir ay değil.. İşinize odaklanmalısınız..

KASIM 2020; Planlarınızı ve projelerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin..danışmanız gerekirse de bu kişilerin en güvendikleriniz olmasına dikkat edin.

ARALIK 2020; Herşeyin yolunda gideceği bir aya başlıyorsunuz. Tadını çıkarın..

NOT: Tabii ki bu bilgiler genel olup, gerçek yorumlar kişilerin gerçek doğum tarihlerine göre yapılmaktadır. Ancak blog yazılarımızda her ay değişen enerjileri ve etkileşimlerini daha detaylı paylaşmaya çalışıyoruz…


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster