BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHırsızlığı önlemeye çalışan ünlü oyuncu vurularak öldürüldü!----

Hırsızlığı önlemeye çalışan ünlü oyuncu vurularak öldürüldü!

Hırsızlığı önlemeye çalışan ünlü oyuncu vurularak öldürüldü!
27 Mayıs 2024 - 12:20 www.finansgundem.com

ABD'li dizi oyuncusu Johnny Wactor, otomobiline yönelik hırsızlık girişiminde bulunan üç kişinin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti


'General Hospital' adlı pembe dizide yaklaşık 200 bölümde yer aldığı rolüyle tanınan Johnny Wactor, hırsızları durdurmaya çalışırken vurularak hayatını kaybetti.

Oyuncunun annesi, 37 yaşında hayata veda eden oğlunun Los Angeles şehir merkezinde vurularak öldürüldüğünü açıkladı.

Scarlett Wactor, üç kişinin Johnny Wactor'ın arabasını soymak için uğraştığı esnada oyuncunun bir iş arkadaşıyla birlikte olduğunu söyledi. Yetkililer, oyuncunun adını açıklamamış olsa da bu, üç şüphelinin egzozlara takılan katalitik dönüştürücüyü çalmaya çalıştığı iddia edilen olayla eşleşiyor.

Anne Scarlett Wactor, kendisine Johnny'nin onlarla mücadele etmeye ya da onları durdurmaya çalışmadığının söylendiğini ama yine de şüphelilerin onu kaçmadan önce vurduğunu söyledi.

Polisin verdiği bilgiye göre, sağlık görevlileri olay yerine gittiğinde oyuncu hayattaydı ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÜNLÜ OYUNCUNUN BEKLENMEDİK ÖLÜMÜ

Wactor'un menajeri David Shaul ölümünü Variety'ye doğrulayarak, "Johnny Wactor muhteşem bir insandı. Sadece mesleğine kendini adamış yetenekli bir oyuncu değil, aynı zamanda onu tanıyan herkese gerçek bir ahlaki örnek. Çok çalışmanın, azmin ve asla pes etmeme tavrının arkasında duruyoruz" diye konuştu.

General Hospital dizisi ise aktörün ömlümüyle ilgili, “Tüm General Hospital ailesi, Johnny Wactor'un zamansız vefatını duyunca çok üzüldü. Kendisi gerçekten eşsiz biriydi ve her gün birlikte çalışmaktan büyük keyif alıyorduk. Bu zor dönemde düşüncelerimiz ve dualarımız sevdikleriyle birlikte" açıklamasında bulundu.

JOHNNY WACTOR KİMDİR?

Wactor 1986 yılında Charleston, Güney Carolina'da doğdu. İlk televizyon rolü Lifetime drama dizisi Army Wives'taydı ve Westworld, The OA ve Criminal Minds gibi dizilerde de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Wactor, 2020'den 2022'ye kadar General Hospital'ın 160'tan fazla bölümünde Brando Corbin karakterini canlandırdı. (Habertürk)

Usta oyuncu Ayten Gökçer'in cenazesi toprağa verildi

 

Ünlü aktör Gerard Depardieu muhabiri hastanelik etti!

 

Ünlü aktör Bernard Hill yaşamını yitirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)